Najdi forum

Mene Devičnik in Mačo man nista razjezila ampak razsvetlila 🙂

Zdaj ko vem kaj je bistvo dobrega zakona bom samo še visela s kakšne liane in spuščala divje krike. No ja, verjetno si bom noge še vedno brila in ne bom čisto podivjala v praslovansko samico, ker čisto iz sebe pa res ne bom mogla. Mizica pogrni se bo pa pri nas na sporedu samo še v dveh oblikah: kot pravljica in kot paketek za v mikrovalovko… Jupiiii za osvobojene ženske!!!! Koliko časa bom imela samo za svojega moža, he he he he. Samo ne me zdaj pobit, da bi morala tudi zgledat kako drugače kot ovca Daisy… Nekak sem dojela, da sem še vedno lahko simple ugly me.

Yessss Koka! Bravo! The best! Najboljši post! Duhovita si, ni kaj.

No in jaz_Marjetica_ Daizy_ v resnici v prevodu. Jaz si vedno brijem noge, zaradi sebe, ker mi dlake gredo na živce. Moj pa bo doživljal orgazme tudi po novem:

“Dragi, si šel v trgovino?” :)) Nisi. Potem ni kosila.
“Si peljel hčerko k ortodontu?” :)) Nisi? Potem ne bo večerje.
“Si posesal hiško?” :)) Nisi. Potem zvečer ne bo nič- tema. Ni orgazmov! Kr drkaj pod tušem!!!
“Dragi, me imaš rad? :)) Mislim, da boš šel najprej v trgovino, peljal hči k ortodontu, posesal hiško, potem še malo skuhal in obesil perilo…” :))Potem pa bova. Do onemoglosti doživljala orgazme… He,he…;))
Pravljica. Resnična. Vrjamete moški? Vrjamite.

Andi

Hmmm, mene je Devičnik tudi razsvetlil, tako kot koko. Pa saj ne pravi, da leta za vsako kiklo…ravno v temu je point. Razlaga, da če bi bile žene doma ZA seks in bi moškim pokazale, da uživajo v seksu in da jih moški zadovolji, oni ne bi čutili potrebe iskati to drugje. Tisti pa, ki kljub potrebi ne iščejo nič drugje in potrebo raje zatirajo, ne bi bili tako nesrečni.

Tako sem razumela Devičnika.

To je bilo pa zelo poučno:) Nekaj v stilu “ženske smo z Venere, moški pa z Marsa”, le da obratno. Vedno se nekako poudarja, da moški ne razumejo žensk, ter kako smo uboge,… Pa je res tudi to, da ženske ne razumemo vas, moških. In kar si napisal, pomaga k boljšemu razumevanju…

Mogoče bo (vsaj) en moški zaradi tega bolj srečen:))) Ker to si bom shranila in vsake toliko prebrala…

he he he, jaz sem tole emajlirala mojemu domov in bom zahtevala njegovo obnovo zgodbe 🙂

Tako se govori Koka! Jaz pa bom zahtevala k knjigi “Moški so z M…in ženske iz V… epilog. Niso popolno opisali vsega. Naj naredijo ponovno izboljšano izdajo. :))
BTW knjigo sem brala. Mal se pa hecam. Devičnik zakaj pa si obmolknil? Kam si zginu? zdej je šele napeto ratal. MogoČe pa d.r.k.a… :))

op: KRATICA POMENI: DRUGAČE RAZMIŠLJA KOT..ANE…:)) me.

Andi

:)) misliš njegovo verzijo? Misliš, da je tvoj drugačen?:) Meni se zdi, zdaj ko nas je Devičnik razsvetlil:), vse kar naenkrat bolj jasno. Recimo to, da moški potrebuje žensko, ki jo je sposoben zadovoljiti. Opazila sem tudi pri svojemu, da je veliko bolj srečen, kadar zadovolji mene, kot pa kadar samo sebe (ja, tudi to se kdaj pa kdaj zgodi, pa dela on bolj paniko iz tega, kot jaz).

Lp

He he he, jaz svojega vedno vprašam za mnenje. Me prav zanima, če bo kaj dodal ali odvzel od tega razsvetljenstva. Tudi meni se zdi škoda, da Devičnik več ne sodeluje v razpravi, ker je očitno en iskren dec, ki jih fali v realnosti, hvala bogu pa se vsaj v virtualnem svetu najde kak tak.

Metka, tebi ne manjka seksa, manjka ti pa ljubezni. Če ljubimca kar tako enostavno zamenjaš nima to nobene zveze z ljubeznijo. Sprašujem se, če si sploh kdaj ljubila svojega moža, ker potem bi to ljubezen drugače izpovedovala, kot pa z ljubimci, ki jih enostavno zamenjaš ko se ti zdi. Morda se boš pa pri 60-tih vprašala zakaj si sama? Morda še upanja ne boš imela, da ga držiš za roko ….

Zelena. Vem kaj je ljubezen prav dobro. Ljubinca zamenjam, ko ni več dober, ko ne izpulnjuje več mojih želja, hotenj in strasti.
Kako lahko pišeš, da svojega pokojnega nisem ljubila? Zelena, me ne poznaš.
Pa še kako sem ga ljubila. Do onemoglosti. Zgodila se je nesreča in mi je umrl. Moja hči je sad najine ljubezni.
Biti vdova ni lahko. Devet mesecev sem posodila moje telo, za hči, da se rodi. Dvajset let sem sem lepo skrbela zanjo.
Nobene obsodbe v dialogu niso mogoče. Mene ni zato nič manj pa nič več. V dialogu lahko oba govornika samo pridobita. Nesreča se zmanjša, veselje pa pogljubi. Tebe Zelena tako ni nič manj pa nič več. Ker me kritiziraž, pa ne veš, kako v biti je.
Si vdova? Nisi? Torej? Kako torej veš, kako mi je?
Čustveno inteligentna, pa tudi nisi. Žal za mene ne. Drugi me ne brigajo, ker se brigam zgoj in samo za sebe. Tudi ti bi se lahko.
Ti meni, jaz pa tebi.
Beri moje poste, razumi me, potem pa povej, kdo in zakaj o meni tako pišeš. Vsaka kritika je odveč Zelena!
Btw a je to vrsta zelenjave?

Andi

Metka, žal mi je, da misliš, da te kritiziram – te pa sprašujem TI lahk, JAZ pa ne? Tako kot jaz se tudi ti skrivaš za ekranom, kajne?
Žal mi je če si v življenju imela slabo izkušnjo, če si prehitro izgubila ljubljeno osebo. Nisi edini prizadeti človek na svetu, praviš, da se brigaš zgolj zase – kaj te pa potem moti, če jaz kaj napišem v forum?

Brala sem tvoje poste – jih ne bi komentirala … so sami po sebi dovolj zgovorni … ups – da spet nisem kaj preveč napisala :-))))) …..

Pa še to: ko sem jaz nosila in rodila moje otroke nisem nikoli imela občutka, da sem svoje telo nekomu posodila.

Metka, lepo bodi, želim ti, da najdeš svoj mir in zaceliš rane.
Brez zamere.

Svoj mir sem našla. Kot ženska in kot človek. Zadovoljna sem sama s seboj. Na moč.
Tudi o skrivanju za ekranom sem že pisala. Vsi vemo, za kaj gre.
Mene pisarije osrečujejo. Če lahko nekomu povem svoje osebno mnenje in mu s tem pomagam, uredu. Žaliti v biti tudi v resnici ne znam.
Tudi o dialogu in kaj je dialog je, pa o tem, da nikoli s tem ni nikogar manj pa ne več, sem pislala.
Vesela sem, da se mnenja na forumu razlikujejo in da vsak lahko napiše, kar misli. Vsak.
Ne dovolim pa si kritik na svoj račun, ker v biti se tukj gori poznamo samo po pisarijah. Piši kar hočeš Zelena. Dovoljeno ti je, tako kot je meni dovoljeno, da ti odpišem, kar mislim in čutim.

Andi

No ja, sem pač mislila da bom dobila kar nekaj odgovorov na vprašanje ZAKAJ SE MOŠKI NOČETE LOČIT KLJUB NEMOGOČIM ŽENAM ki jih imate doma. Pa zgleda da nima niti eden dovolj velikih prašnikov da bi to povedal. Niti tako skrit za ekranom ne.
In se skrivate za neko moralo zakonske zveze, pa v skrbi in silni ljubezni in navezanosti do otrok, pa o spoštovanju ki ga čutite do soproge pa………
Lepo vas prosim. Če bi bilo vse to res potem nebi varali, nebi za šankom tako kritizirali in s prezirom in odporom govorili o svojih ženah doma.
Torej, kaj je v resnici tisto kar vam ne da da bi se ločili in zadihali?
STRAH – da ste kot moški – glava družine – odpovedali
PONIŽANJE – pred sorodniki, prijatelji, znanci da ste ostali sami (čeprav preklinjate dan ko ste jo spoznali)
Priznanje – da ste napačno izbrali, da ste se zajebali
ali kaj drugega.

No moški, dajmo. Zdaj ko ste izzvani, kar pogumno, če si upate seveda

In kam so poniknili naši moški?

Andi

Ej, pa saj si dobila kar nekaj odgovorov moških, kaj bi pa rada? A tisti odgovori niso dovolj dobri?! EnNou, GORENC, mačo men, oN, devičnik, pa še kdo, so ti prav lepo odgovorili.

se strinjam z direkt. saj si dobila nekaj dobrih moških odgovorov.

sicer pa je veza med dvema tako osebna in posebna, da je brezvezno razglabljanje zakaj eden ostane z nekom, ki ga ne ljubi. zakonov je nešteto in prav toliko tudi različnih odgovorov.

dejstvo pa je, da če nekdo vara, potem že v osnovi zveza ni dobra in sta za to kriva oba. varanje sicer ni izgovor ampak tukaj na tem forumu se vedno spravljate na tiste, ki so varali, pa na “ljubice” in “ljubčke”, ko pa je bistven odnos med partnerjema, ne pa tistih, ki so slučajno vstopili v ta odnos. nekaterim pač ne gre v glavo, da žene ne prevara ljubica ampak jo prevara mož. ok, zdaj sem malo zašla…. 🙂

je pa moje skromno mnenje tako, da moški ostaja kljub vsemu ob ženi zaradi ustvarjene družine. pač je pri nas tako, če zapusti svojo partnerko, potem zapusti tudi vse svoje otroke. vem, ne za vedno. toda kot ženska se poskusi postavit v položaj moškega:

z nekom imaš dva otroka, ki jih seveda neizmerno ljubiš. do moža že nekaj časa ne čutiš nič, ljubiš drugega, (pa mogoče nisi varala, ker si proti temu). mož ti gre na živce, non stop se kregata…. bi ga zapustila in šla k tistemu, ki ga ljubiš, če bi vedela, da bodo tvoji otroci ostali pri očetu?

bi rekla, da je odgovor jasen, ga ni treba napisat.

ja, ljubezen gre čez vse ampak nad vsem zmaga pa ljubezen do svojih otrok. zanje smo pripravljeni “potrpeti” celo življenje, pa še malo čez.

Ne sprašujem zakaj moški varajo ampak zakaj se bojijo ločitve.

Če bi jaz v zvezi trpela, ga nebi prenašala, bi ga raje videla mrtvega itd. bi se ločila. Otroci so samo ali izgovor ali izsiljevanje. Seveda otroke dobi tisti ki ni grešil. Tudi moški če je bila žena kot mama neprimerna. So tudi primeri ko so otroci že odrasli pa vseeno vztrajajo (moški) v zakonu. Ne govorim o zakonih v katerih se še da kaj naredit ampak o res tistih na meji normale. Pa kljub temu vztrajajo.

Sem šla prebrat znova pa mi je edino mačo men iskreno odgovoril.
Se ti opravičujem in hvala da si zbral toliko poguma in po pravici povedal.

E,danes mi je en poročen povedal,da je v času,ko je bila njegova žena še njegova punca imel poleg nje še tri-3 komade žensk zraven.Nobena ni stradala in imel se je fletno.Niso vedele ena za drugo.

Uživač in nihče naj ne reče,da mu je pri njej kaj manjkalo,če še danes v povprečju po 13 letih zakona seksa z ženo dvakrat,včasih trikrat na dan!
Zdaj pa bodite nekatere fouš!Je tip za to in to mu zelo veliko pomeni,da je redno in pogosto servisiran!
Žena ni kriva……hormoni …..
Jo je že tudi varal,ločil pa se ne bi.Zanj je to absolutna bedarija,ker mu v bistvu doma nič ne fali.Kar je za zraven občasno,je zanj samo desert in nič več.Doma pa žena,dva otroka,nova hiša……kaj bi hotel spreminjat,če bi bil z drugo bi bilo pa vse isto,še bolj pa verjame,da slabše,ker se je njegova žena kar dobro prilagodila njegovim povečanim seksualnim potrebam.

Oprosti, da se vtikam, ampak…mačo men je pač edini povedal svojo osebno izkušnjo, ni pa zato rečeno, da drugi niso iskreno odgovarjali. Prevladalo je mnenje, da se moški ne odločajo za ločitev zaradi otrok.

Zdi se mi, da je mnenje mačo mena tebi edino všečno zato, ker se je pač edini posul s pepelom in se označil za moškega prasca. Vendar niso vsi moški prasci, verjameš ali ne.

New Report

Close