Najdi forum

Zakaj???
Ker bi tist trenutek ko stopijo skozi vrata izgubili:
1.kuharico
2.čistilko
3.perico
4.reden sex……………….

A še kaj manjka?
aja…in ker nikjer ni garancije, da bo njihova trenutna ljubica ( ali sami v kolikor ni vpletena ljubica) zadovoljila tem potrebam bolje kot je njegova tupa, glupa, nevrotična, strupena…..žena. Ženska ki se odloča, da bo zapustila takšnega človeka lahko le pridobi in ne tudi izgubi……….

WildWind

p.s.:seveda to ne velja za vse moške:)

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

WildWind, se popolnoma strinjam. Najbolj sem se zamislila ob tem, ko je moja prijateljica dobila poročenega in sta bila skupaj manj kot eno leto, ko je kupila stanovanje. On se je sam od sebe, brez moledovanja, prepričevanja, ultimatov preselil k njej. To je ljubezen. In tak človek je edini, ki je pošten do sebe, bivše in sedanje.
Tisti, ki sedijo na dveh stolih, so pa slabiči. In zagotovo je bolje, da se ne ločijo, saj bi bilo kmalu po starem. Ta nova bi bila tečna, coprnica in oh in sploh in kaj kmalu bi si našel neproblematično ljubico.
Jaz sem še vedno prepričana, da človek, ki spozna, da ga je zasral in se prehitro odločil za sedanjega partnerja, pri odhodu ne okleva več kot kako leto. Skoraj vsi ostali so pa cagavci in preračunljivci, ki si ne zaslužijo niti žene niti ljubice, ampak prisilno delo med samimi deci na golem otoku.

Odlično napisano bubububu!

lp, mikimiska

Bububu, vprašaj se, če bi se preselil k njej, če ne bi kupila stanovanja. Po moje mu je kar fajn, brez truda in stroškov. Dokler ne najde … eh, ne bom več.

tumpika, ravnokar kupujeta hišo, on ima parcelo v Lj., ona bo pa prodala stanovanje. Tako da pohlep res ni bil razlog, saj je bivši pustil celo hišo.

Sicer sem izzvala MOŠKE da povedo svoje mnenje ampak očitno ga nimajo ali pa na kratko………….nimajo jajc niti da pod geslom povedo to kar si verjetno niti sami sebi nočejo priznati. Kakor tudi nimajo jajc da bi naredili konec enemu zakonu ki je že zdavnaj izumru. Pa tudi na drugi temi od oly sem prebrala kako jo zmerja pa se kljub temu noče loči. On namreč. Res vas moške ne razumem. Pa pravite da smo me nerazumljive.

nisem pogosto na tem forumu, zato ne vem, koliko moških sploh obiskuje ta forum?

Pred mnogimi leti,sem si tudi jaz obetala,da me bo zapustil zaradi ljubice samo z dvema otrokoma.Pa me ni.Kje je vzrok?
Doma je osiguranje.Nekaj,kar pozna in ve kaj lahko pričakuje.Na tiho se bojijo kako bo čez nekaj mesecev ali let s ta novo.

Bolj ko ga je ljubica nagovarjala,da se naj loči,bolj urno jo je popihal.Pomeni,da ni bil siguren v to,v kar se je spustil.Ni bil navajen,da kakorkoli v življenju pritiskam nanj,ona pa je postajala kot okupator.Verjetno mu računica ni znesla,tako kot mnogim ne.

Začuda,v srcu čutim,da me ljubi!Kdo bi to lahko razumel?

In kaj hočeš s tem povedat? Da si zmagalqa?
Če bi moj mene prevaral nebi čakala da se odloči med mano in ljubico. Pa če bi imela 5 otrok. Sem preveč ponosna in se preveč cenim da bi čakala v vrsti in potem hodila z dvignjeno glavo okrog. Prevara je prevara in pika! In če nebi hotel sam oditi bi mu jaz pomagala. Ženske, če ste se že tako ponižale in sprejele vačega fičfiriča nazaj, bodite vsaj tiho in ne kokodakajte tu naokrog tako zmagoslavno. Ker če lahko dajo moški moškemu besedo in jo potem držijo ker so MOŽ BESEDA zakaj je ne morejo držat tudi takrat ko jo dajo ženski? Zato ker je ne cenijo in spoštujejo kot sebi enako. Tisti moški pa ki spoštujejo in cenijo svoje žene jih ne varajo.
In še nekaj. Nikar tako na sigurno da je zdaj vse v redu. Kdor vara enkrat vara vedno. Samo bolj previden postane. Pa naj bo to moški ali ženska. Da ne bo kdo mislu da samo moški varajo. Isto velja za ženske. Vara tisti-a, ki ni srečen-na v zakonu in ki nima dovolj poguma ali pa volje da bi to tudi spremenil-a. Vara tisti-a, ki je v zakonu nesrečen-na, neizpoljen-na, nezadovoljen-na.

Njufra ti samo filozofiraš.
Realnost je pa nekaj povsem drugega.To sem tudi jaz mislila,dokler se ni zgodilo.
Nisem stala v vrsti in tudi ne bi.Takšna je bila odločitev in usoda.
Zakaj nekateri varajo in to celo življenje?Ne gre za nesrečo v zakonu,bolj za nagnjenja po več partnerjih in stalne spremembe.Adrenalin jim je v krvi in ostali hormoni so bolj živahne narave.
Nekateri so vedno nesrečni,pa še sami ne vedo zakaj.Ključ je v njih samih!

Mislim,da razumeš,da obstajajo tisti,ki so in bodo vedno varali in tisti,ki imajo vsaj eno izkušnjo za sabo in ugotovijo,da je to napor in ni stil,ki bi jim večno odgovarjal.
Varajo pa oboji,tako moški kot ženske.Jih ne obsojam,če se pravi najdejo in če nihče ne trpi z njimi,ker to počnejo.

Niti pomislila nisem na to,da sem zmagala.Sigurno ne,ker nisem tako plitka,kot misliš ti.
Še v vojni ni zmagovalcev,kaj šele v ljubezni.
Moj partner ni večni fičfirič,je pa enkrat izgubil nadzor nad sabo.
Živiva pač skupaj z eno izkušnjo več.V prihodnje ne napadaj,ker ne razumeš,kaj pomeni iti čez nekaj,kar si nikoli ne želiš!

Če se ti pa v prihodnje zgodi,da boš prevarana,bodi pa srečna,da imaš že sedaj rešitev na dlani!Pa ne misli,da je to tako lahko sprejeti,kot o tem govoriti!

moje mnenje pa je, da večinoma moški ne zapusti svoje žene zato, ker to pomeni, da zapusti tudi svoje otroke

njufra, kolk si pa ti stara? Jaz sem tako razmišljala, ko sem imela 18 let, beri brez življenjskih izkušenj

Vsaka izkušnja,pa naj bo kakršnakoli,pomaga dozoreti.Največji učitelj je življenje samo.

Le preko svojega osebnega življenja in nam lastnih izkušenj se lahko naučimo največjih lekcij življenja.

Intimnost je ena od najbolj pomembnih ali vsaj zelo pomembnih v življenju.Z intimnostjo največkrat pogojujemo vir sreče in zadovoljstva.V nasprotnem primeru pa smo zelo žalostni,ker se naša pričakovanja ne skladajo vedno,kot si mi to želimo.

Življenje je polno presenečenj in nikoli ne veš,kdaj in s čim te lahko preseneti in to takrat,ko si na to najmanj pripravljen.V ta sklop spada tudi varanje.Žal!

Nekateri imajo stalno potrebo po tem,da varajo in nikoli niso srečni.So večni iskalci nečesa,pa ne vedo natančno kaj iščejo.Nekateri največkrat vedo takrat,ko pride trenutek spoznanja,da so tisto že imeli in nikoli cenili in spoštovali.Spustili so iz rok in zdaj je treba iti naprej po drugi poti.

oN,

se podpišem pod tvoje mnenje !!!

LP

Sem poročena, mati treh otrok.
Res sem tako razmišljala pri 18. In še danes mislim tako. Raje sama kot v slabi družbi.
To me sicer ne briga kdo s kom in kje. Naj ljudje uživajo če jim to paše. Jaz pa bom še naprej poslušala in se zabavala. Glavno da se meni to ne dogaja. In zakaj sem vseeno tako našpičena glede tega večnega varanja? Nekje splošen vzorec je tak. Mož ženo vara, ona izve, ogenj v strehi. Prizna da je bilo prvič in samo enkrat in da mu ni pomenilo čisto nič in bla bla bla. In življenje teče dalje. Ozadje pa je da jo je že prej dostikrat prevaral in da jo še vedno vara, samo bolj previden je postal. In ona ponosno stopa v prepričanju da je zdaj vse v redu in prav. Zakaj tako trdim. Zato ker poslušam kako se ti “spreobrnjenci, ubogi reveži zapeljani od ljubuc” hvalijo kako jim njihove butaste babnice nasedajo.
In ne ostajajo zaradi otrok, ampak zaradi komoditete. .Če bi jih otroci tako brigali, se ti moški nebi gonili okrog.
In noben adrealin to ne opravičuje. Ravno tako kot pijanci ki so okolico prepričali da pijejo zato ker………so nesrečni zaradi……… jim okolica pritrdilno kima. Samo opravičilo iščejo. Pijejo pa zato ker jim je pijača všeč. Mnogo ljudi doživlja hujše travme kot oni sami pa se ne vdajajo pijači. Tako tudi tisti ki varajo iščejo izgovore. Je pa eden sam. Nimajo to kar bi radi, še sami dostikrat ne vedo kaj bi radi in iščejo. Neodrasli in neodgovorni. In to jim postane šport. Taki si tudi poiščejo sebi primerno partnerico. Tako ki jo bodo z lahkoto okrog prenašali. Tako ki jo lahko prepričajo da so oni žrtve, da so jih ljubice speljale v to da…….in žene jim nasedajo.
Mož ženo pretepa. Poišče si tako ki mu to dovoljuje, ki jo kaj kmalu prepriča da je sama kriva, da ga sprovocira, da…….
Podala sem tri primere izkoriščevanja in nadvlade nad ženo.
Pijanec, nasilnež,varalica. Zame so vsi trije enaki, nezreli, neodgovorni, izkoriščevalci, nesramni do svojim najbližnjh. Pa še bi se našlo. Kaj pa za vas? Vas prevarane ženske? Vam kar jaz povem.
NE, TA TRETJI PA NE SPADA MED NJIMI, KER ON PA ŽE NI TAK

Ne jezi me to ko jih poslušam kako se zabavajo na račun svojih babnic. Ne, ampak to kako te njihove žene nočejo niti slišat, kaj šele spregledat kako jih še naprej varajo. Na namigovanja reagirajo prav agresivno in odklonilno. Ah kaj bo pisala čem pa nočete spregleedat.

če si res poročena in mati treh otrok, oprosti odreagirala si zelo napadalno, kar meni deluje nezrelo, zato sem menila, da si še mlajša in čisto brez izkušenj; tudi te absolutne izjave v stilu “jaz vse vem in vsi so enaki” mi niso preveč pri srcu – forum je vseeno mišljen za odprto debato…”kaj meniš, kaj pa se je tebi zgodilo, kako si to speljala, ne vem, ne razumem…”

niso vse življenjske zgodbe enake, tako tudi varanje ne… preberi si temo Ali je mogoče ljubiti dva moška hkrati, vse odgovore, tudi odgovore strokovnjakov, ki se sicer niso izdajali da so, ampak po znanju sodeč…

No, to je pa precej stereotipno gledanje. Me pa klub vsemu zanima, če imaš v pripravi tudi kakšen podoben scenarij za primer, ko je situacija obratna.

Stereotip? Ja lahko se temu tudi tako reče. Stereotip je tudi to da smo vsi žejni in pijemo zato da se odžejamo, da ne dehidriramo. Samo da eni pijemo vodo, drugi pa vino. Sicer pa je v vsaki knjigi, učbeniku o psihologiji enih 10 primerov in na koncu ugotoviš da so vsi samo – stereotipi.
Reskiram da bom narobe razumljena:
če mož ženo vara (ali obratno) in je s tem dejanjem ne spoštuje je to zato ker se tudi ona sama sebe ne spoštuje. Če bi se, potem bi on vedel da je ne sme izdat, ker to je izdaja in zaupanja in spoštovanja in čustev. Če se taka ženska loči in si morda nekoč poišče takega ki jo je vreden šele takrat psozna kaj je imela prej in kaj ima sedaj.
Ženske, prevarane in ranjene in ponižane, ve ki ste vse grenko požrle in živite naprej, vas niti najmanj ne podcenjujem in zaničujem. Samo sprovocirala bi vas rada, razjezila do te mere de se gor poberete, dvignete glavo. Vedite da vas nihče nima pravice teptat na kakršen koli način. Jaz bi ga spokala. Če pa ste se že tako odločile, nikar s tistim…….ja mi je priznal….mu je žal….je bola ona kriva ker…sedaj je pa čisto v redu………..Nič ni res od tega. Čisto nič. Če se je že priplazil nazaj potem naj bo tiho v kotu, naj ve kaj vam je naredu in kje mu je od sedaj naprej mesto. Naj ve da ste ga vzele samo zato da bi otroci imeli očeta, zato ker nosi plačo domov ali karkoli že. In ne zato ker je tega vreden. Ker vas ni vreden.

Veliko žensk ostaja s takim moškim, tudi zaradi “ugleda”, ki ga sicer sama nebi bila deležna. Poznam gospo, ki mi je sama povedala, da ve, da jo mož vara že veliko let, vendar so ob vikendih vedno skupaj, veliko hodita na potovanja, večkrat na leto na dopust, ampak to zaradi moževega položaja. Je visoko izobražen, z zelo donosno službo, veliko je tudi službeno odsoten, ampak na zunaj delujejo kot zgled za vse ostale.

Za vse materialne in družbene ugodnosti, delujeta tudi na pogled zelo skladno, je ona pripravljena vse to prenašati. Drage prevaranke, kaj pravite na to?

Plehko tako življenje.

New Report

Close