salander – kako si?
Andreja, hvala za vprašanje. Hvala Bogu sem še trezen.
V bistvu me je kar malo strah, ker je zaenkrat vse tako enostavno, preveč lahkotno, kot da ne bi bil na robu prepada. Brez alkota sem prebrodil zame ekstremen problem, težavo, konflikt, za katerega sem prvič, da sem samo lahko prišel na mesto ‘spopada’, na tešče spil kar nekaj alkohola in še pomerjevala sem uporabil.
Saj pravim, preveč lahkotno je vse. Sem pa toliko bolj srečen, veš, ko se zjutraj zbudiš, nima veze dežuje ali sije sonce in ti ni jasno kaj te radosti. Brez veze biti srečen, verjameš?
Preživel sem druge praznike brez moje droge, je pa res, da sem našel nadomestke… čaj, piškotke, mlečne izdelke…. ja tudi hrana ima sedaj čisto drugačen okus. Slišal sem pohvalo od hčerke:”Pa saj nisi tako debel, a vidiš, ko ne piješ več alkohola!”
Tudi od AA sem dobil mail, da naj se oglasim na njihovih srečanjih, pa ne vem, zaenkrat ne čutim potrebe ne po njih niti po alkoholu. V soboto smo povabljeni na poroko, z veseljem bom šel in niti pomislim ne da bi pil alkohol.
Še vedno na različnih koncih hiše najdem prazne steklenice, katere sem imel skrite in sem hodil naokrog s tisoči izgovorov, le da sem se izmuznil in na skrivaj lokal, bil sem res svinja zapita, kako sem mučil najbljižje…ok dost.
Ko sem odkril ta forum, imam občutek, da mi je dal dodatno moč, da nagravžen gnus do sebe še bolj izpostavim in izkoristim da v svojem bruhanju po sebi postavim temelj da se izkopljem iz pekla alkohola. Če je vsaj drobec resnice v tem, Andreja, se ti zahvaljujem za pozitivne misli katere vibracije so skoraj zagotovo pripomogle do današnjega stanja abstinence.
Vem, da boja še ni konec, toda takšno je stanje danes. Jutri, jutri bo še bolje.
Če ima kdo voljo, željo, naj poizkusi, splača se. Dobiček je ogromen. Lahko se mi tudi pridružiš. Vsak dan grem na Šmarno goro. Ne morete verjeti, koliko moči in idej ti da pot na vrh. Vsakdo lahko osvoji svoj vrh.
Lepo je to prebrati. Se bomo se pridružili en dan.
Bom zbrala ekipo s pisarne, pa namesto jutranje kave gremo na Šmarno goro.
Se ti javimo prej tukaj na forum, da nas boš spoznal. 🙂