rok v začetku decembra
jaz tudi :))))
Rok imam 9.12., roditi mislim pa v LJ.
Trenutno lezim z enim grdim prehladom in upam, da cimpreje mine….
Drugace sem pa OK, mislim samo da, vsak dan tezje diham in se premikam :)))) Sploh vec ne vem kje imam kak notranji organ….ampak to vse so lepote nosecnosti!
A imate ostale ze vse pripravljeno?
LP, A.
Jaz imam rok konec novembra, pa po moje sigurno ne bo pred Miklavžem. Malo sem si pogledala tudi poste pod naslovom 37. teden (ki naj bi se pri meni začel v torek), pa vidim, da vse bolj hitijo od mene. Očitno imam “dober instinkt” za to. Je pa res, da imam vse te težave z nespečnostjo in zateklimi nogami, o katerih se pogovarjajo. Že štejem gibe in jih običajno brez težav naštejem 10 do 18. ure, ampak nimam še krčev. Le križ me boli (če se lotim prevelikega pospravljanja), tako da imam sedaj to za raznorazne izgovore, da z možem skupaj “pospravljava stvari na kupčke”.
Jaz imam ze v glavnem vse, razen tetra planic (mislim it te dni v Tosamo Domzale) in pa kompletnega vozicka (sportni, kosara, avto sedez), ki sva ga narocila v Italiji (pride okoli 10.11.).
Mislim pa prati in likati zadnji trenutek, ker je moja necakinja (4leta) totalen fen od od vseh stvari, ki jih imamo za nasega junaka in vsakic ko pride (zelo pogosto…) vse raztegene, pregleda, prelozi, zlozi in tako sem ze ugotovila, da se nima smisla prej trudit…veselja ji pa tudi nocem prikrajsat – je prevec simpaticno hecna pri svojih ritualih :)))))
S kaksnim praskom pa mislis prat?
Mene to se vedno malo bega….tako da sem se odlocila za tekoci Dash….
Upam da bo tale moj otrocicek uposteval :))) kaksen rok so mu dali in da ne bo kaj prehiteval, ker potem bo kriza!!!!!
LP, A.
Jaz sem tudi imela pomisleke glede pralnih praškov in mehčalcev (na forumu Starši staršem se je dostikrat govorilo o alergijah in kako so praški škodljivi), in sem v materinski šoli vprašala, kako je s tem. Pa je rekla patronažna, da se vse preveč komplicira. Da je baje res obstajala ena znamka italijanskega mehčalca, po kateri so otroci množično dobivali alergijo, da pa to ne velja za vse znamke. Je rekla, da če uporabljamo prašek in mehčalec v normalnih količinah (raje malo manj kot preveč), nima biti kaj narobe.
Tako da me je kar malo potolažila. Drugače pa jaz uporabljam kombinacijo Ariel + Lenor.
Če se bo slučajno izkazalo, da malčku ne paše, bomo pa ukrepali naprej.
LP!
Ma saj mogoce pa res malo prevec kompliciramo okoli enostavnih stvari….no, previdnost pa ni nikoli odvec!
Jaz mislim mehcalec kar opustiti (vsaj na zacetku in ga potem pocasi uvajati), mi je pa res malo zoprno ko pomislim, da bodo tista mala oblacilca vsa trda in taka cudna na otip….
Meni so smesni Italijani, ker naredijo iz tega celo znanost: npr. pri Chicco imajo pralne praske za prvo pranje in potem se posebne praske za nadaljne pranje in se posebne mehcalce za pranje………v glavnem, ko jih gledas in poslusas, ne ves vec ali so nasli trzno niso v nas, nevednezih, ki bi radi vse naj naj naj za nase pikce, ali pa oni RES tako komplicirajo :)))))
LP, A.