Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Pravo in zavarovanja Zavarovanja rojstvo otroka – naložbeno živ. zavarovanje

rojstvo otroka – naložbeno živ. zavarovanje

Lep pozdrav,

a mi ob rojstvu otroka Zavarovalnica Maribor morda izplača “nagrado”? Sklenjeno imam naložbeno življensko zavarovanje (Prizma) in sicer od leta 2006. Hvala za odgovor.

Lp, mishika

Nažalost ni te opcije.
Lep pozdrav,Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

ZM izplača nagrado za rojstvo otroka pri klasičnih policah, v znesku 222€.

Zivjo Mishika, tudi jaz imam sklenjeno enako zavarovanje, samo me je letos skoraj kap, ko sem pogledala stanje na mojem računu. Ali je pri vas tudi tako. Se namenjam na zavarovalnico, da mi tole zadevalo malo bolje razložijo, ker če pogledam grafe poslovanja skladov v katere jaz vplačujem , to niti ni bilo tako slabo. V treh letih sem vložila 2280€, sedaj pa jih imam na računu
le še cca. 1300 € – katastrofa. S tem ne bom nikamor prišla. Po moje goljufajo.
LP

Stanje se popravlja,je pa res,da so prva leta bolj sušna zaradi vseh stroškov ob sklenitvi,provizije itd.Verjamem,da so zadeve korektne.Toliko z moje strani.Pozdrav vsem,Bruno

************************** Zavarovalna pisarna B & M Bruno Šneberger s.p. Bruno Šneberger Uradne ure: Vsak dan. gsm: 051/625-611 gsm: 070/867-040 Uradne ure: Od 8.00 do 16.00 tel/fax:01/429-7100 Mail: [email protected]

New Report

Close