Rojstni dan brez njega
Kmalu bom imela rojstni dan in moj tip takrat ne bo mogel biti zraven…mene to malo moti.Kako bi se vam zdelo,ce bi morali rojstni dan praznovati sami,medtem ko bi on s kolegi uzival na morju? lp
Počakaj, da pride iz morja in ga potem praznuj, če ti je toliko do tega, da ga praznujeta skupaj. Sicer je še bolje, da imaš hud party brez njega, ko pa pride, ga u izi praznujeta v intimi še skupaj…
Se strinjam. Počakaj nanj.
Tudi jaz bom v nedeljo praznoval rojstni dan. In kje bo moja punca? Na morju s kolegicami, seveda…Tudi tipi imamo povsem enake težave s svojimi puncami. Tolažiš se lahko s tem, da vsaj nisi sama.
LP in sočutje od sotrpina
in zakaj bi vas motilo da vas/a fant/punca nista z vami na praznovanju rojstnega dne?..sej imas okoli sebe dosti drugih…se ze gre skozi…pa ne jemat praznovanje rojstnega dneva prevec resno no:)
Jaz ga ne bi čaka. Praznuj, uživaj, veseli se,njega pa za ta čas izključi. Očitno mu je več do družbe prijateljev..Čakala bi ga le v primeru “resnih zadržkov”.
Nevem…mislm, da to niti ni tak problem. Poglej, če maš velko žurko itak ne moreš bit skos s tipom, sej se moreš družit tut z ostalčimi povabljenci. Tko da če tip manjka ni tolk hudo…ko pa pride z morja si pa privoščita skupen večer, romantika itd. Če te pa res ful moti, da njega ni zraven, pa nevem kje je ovira, da ne bi prestavila praznovanja dokler se on ne vrne?
Ne vem js bi bla mal žalostna. Sicer pa, sej Tvoj rojsn dan lohk praznujete tud pol k pride nazaj. Sej u bistvu datum ni pomembn, važn da sta skupi.
POMOJE JE NEKAJ NAROBE Z VEZO ČE POZBITA NA ROJSNI DAN. ČE PA JE DOBER IZGOVOR NI PROBLEMA. NEMOGOČE JE KAR NEKAJ NA SPLOŠNO GOVORT, VSAK PRIMER JE RAZRED ZASE…
Forum je zaprt za komentiranje.