Najdi forum

rojstni dan

Naslednji mesec praznujem rojstni dan (30). Rabila bi kakšno idejo kje naj praznujem, ker v gostilni ne bi rada, ker imam sama familijo, pa nekateri prijatelji tudi, nekateri še ne, zato sem bolj razmišljala o kakšni koči, kjer bi lahko pekli čevape, perutničke.
Na plan z idejami. Lokacija, vse v krogu 30 km od Ljubljane.

Medvedek Pu, čutim, da ste čudovita oseba z izrednim čutom in posluhom za sočloveka. Rada prebiram verze, ki ste jih pripravljeni deliti z nami. Danes pa tudi jaz potrebujem pomoč. Moževa starša bosta v kratkem praznovala zlato poroko. Ob tej priložnosti bi jima radi prebrali oz. napisali kakšen lep verz, pa nimamo nobene prave ideje. Prosim pomagaj.

Tašika,

jaz sem svoj 30 rojstni dan praznovala skupaj s kolegico (tudi 30) v koči ob Savi (med Črnučami in Tacnom), ki jo je lastnik postavil prav za ta namen. Koca je v gozdicku ob Savi, stran od glavne ceste (midve sva pot do tja oznacili kar z baloni in vsi so nasli pot) – tako, mda tudi nezeljenih gostov ni bilo. ZAdeva je narejena iz lesa – ima kar velik prostor (ogrevan z gasperckom – mi smo imeli zabavo v marcu pa smo bili v poletnih majckah), s sankom (in tekoco vodo!) ter veliko hladilno skrinjo ter glasbenim stolpom. (tudi WC ima ampak se z njim ravno ne morejo hvalit – za silo pa je.

Ne spomnim se vec imena lastnika – je pa tudi lastnik Hors puba (ce gres po Dunajski proti Crnucam je na levi strani (za Glinskovo ploscadjo)) in tam se se najlazje dogovoris – tudi natakarice vse vedo.

Je pa cena kar zasoljena – midve sva placali 25.000,00 (razdeljeno na dve je se slo) + 5000 za ciscenje (pa res nismo sami cisto nic pocistili!).

In tega rojstnega dneva ne bom pozabila! Imeli sva vec kot 50 povabljenih, zurali pa smo ga do 6 zjutraj.

Tudi tebi zelim en nepozaben dan…

Pozdravcek
soncka

To kočo poznam, ker tam bežigrajski policisti prirejajo žurke. Ampak nisem vedela, na koga naj se sploh obrnem. Je pa cena, ki si jo navedla zares zasoljena.
Hvala.

Meni pa se je še zazdelo kako poceni je, potem pa vidim, da očitno ni preveč. Koliko pa ponavadi stanejo te kočice za razne žurke?

New Report

Close