Najdi forum

Rjav izcedek-strah

Pozdravljene.

sem čisto na začetku nosečnosti, 5 teden. Ker sem imela lani decembra spontani splav, sem cela prestrašena. Tri dni imam namreč roza do rjav izcedek, ki ga sicer ni veliko, me pa zelo plaši. Ima katera izkušnje? K ginek. sem naročena komaj 15. maja.
Hvala. M.

Jaz sm mela na začetku (5i teden) cel teden rjav izcedek, sm mislila da je menstruacija..sm bla pa na začetku nosečnosti. Nism še vedla, da sm noseča.Ampak je bilo vse ok, dala mi je dabroston….
Na tvojem mestu bi poklicala ginekologinjo, da boš mirna….
Srečno.
Se pravi imaš rok konec leta? Srečno in predvsem mirno nosečnost.

jaz bi šla k ginekologu tudi če si naročena šele maja. saj res da ti bodo rekli da je še prehitro, ampak vseeno boš vsaj bol mirna.

Kako si zrihtala? Pojdi h ginekologu, če ne drugače pa v porodnišnico pokliči, da maš težave pa bodo rekli, da se pridi pokazat.

Hvala za skrb. Sem poklicala in je rekla med.sestra, naj počakam, če pa bi se izcedek povečal naj pokličem in se dogovorimo za pregled. Menstruacijo bi morala dobiti 6. ali 7. aprila, naredila sem test CB, ki je pokazal plus. Po zadnji menstruaciji sem noseča 4 tedne in 4 dni, torej 5 teden. Morda je ta rjav izcedek ostanek vgnezditvene krvavitve? Ne vem. Vnetja nimam, drugih težav tudi ne, me je pa čez vikend, ko bi morala dobiti menstruacijo bolel trebuh kot pri menstruaciji. Slišala in prebrala sem veliko o teh izcedkih, veliko žensk jih ima, pa potem izginejo in je vse ok. Upam, da bo tako tudi pri meni, otroka si namreč zelo želim.

Ena pozitivna in ena negativna izkušnja. Prvič se končalo s spontanim splavom, drugič so bile občasne krvavitve prisotne vse od 4., 5. tedna do 16. tedna. Zaradi drugih dodatnih težav sem preležala celo nosečnost in rodila zdravega otročička. Kakor je usojeno, tako bo – pomagati v začetku nosečnosti žal ne gre. Držim pesti!

Spet jaz. Danes sem še bolj preplašena, ker ne vem pri čem sem. CB test mi je v nedeljo in v torek dopoldne pokazal +, čeprav rahel, ampak je bil sigurno. Danes zjutraj sem naredila še enkrat baby chek test, pa črtice ni bilo. Izcedek pa je manjši in svetlejši. Ne vem pri čem sem.

V tem primeru bo najbolj zanesljiv krvni test.

lej pojdi k ginekologu, to kar kličeš je eno, to kar vidijo tam pa drugo.

se strinjam, le pojdi k ginekologu, ker po telefonu ne vidijo kaj se dogaja s tvojim telesom. Jaz sem imela takšne izcedke v začetku 7 tedna, dobila tablete dabroston, predvsem pa sem bila veliko bolj mirna.
Upam da bo vse ok, javi se

lp

pozdrav.mene zanima kaj bi bilo to,midva sma poskusila prejšni mesec in se nama ni primlo bila bolna kao 3dni pa niti ne vredi kot bi moglo bit.zdaj sma spet poskusla in danes ko sem šla na vodo sem opazila rjav izcedek.kaj bi bilo to?bi bila lahko noseča

deklica29, mogoče je bila vgnezditvena krvavitev. Kdaj si imela zadnjo M?

Bi lahko svoje vprašanje zastavila razumljivejše? Takšno skropucalo je težko prebrati, kaj šele razumeti.

Lahko, da imaš hormonske motnje. Lahko bi bila tudi noseča, vendar je potrebno narediti test. Lahko pa bi bilo tudi kakšno vnetje, če si bila bolna in se ti je porušilo ravnovesje v nožnici.

obema hvala za odg. allstarka bila sem bolana 5.11.012 pa do 9.11 pa ni blo niti vidno da bi bila M

Aja..ti misliš z “bolana”, da si imela menstruacijo 🙂 Sem mislila, da si bila fizično bolana. Na predviden datum naslednje menstruacije naredi nosečniški test..to je tak verjetno drugi teden, če imaš redne cikluse.

lep pozdrav. jst bi pa sam vprašala do katerega tedna je nevaren hematon? lp vsem nosečkam 🙂

Živjoo !
Imam rjav izcedek, ki traja ze 2 dni . M pa bi morala dobiti naslednji teden, 30.08
Mislim da je še prezgodaj za otroka saj imam komaj 18 tko da me zelo skrbi ali sm noseča ali ne .
Vaše izkušnje?

Gumicaa, 30.8. je že ta teden, v petek. Mogoče je pa to začetek M? Če bo še kakšna 2 dni tako, bi bilo pametno narediti test nosečnosti. Upam, da bo vse ok!

Če je to vgnezditvena krvavitev mislim da test še ne more bit pozitiven… Raje počakaj in če 30.8 krvavitve ne bo naredi test takrat, bo bolj ziher… lahko pa da te samo hormoni jezijo, ali pa bo m prišla pač malo prej?
Držim pesti da bo vse ok!

zna it za popuščanje rumenega telesca, se pravi nihanje hormonske slike, zaradi česar pride do izcedka.

vgnezditvena krvavitev ne more bit izcedek.

če se bo zadeva ponavljala vsak mesec, je dobro it vprašat ginekologa

New Report

Close