Najdi forum

revija EVA

Zanima me, kaj menite o tej nvi reviji EVA. MEne je razočarala, kaj pa vas?

zanič je. bralke poskušajo pridobit s plehkimi, bombastičnimi naslovi ( o seksu seveda – npr. vinci ga ima ), članki so pa amaterski, na ravni šolskega časopisa.

Jaz je nisem prebrala cele, samo en članek v štacuni, pa se mi je zdel glup. Mislm, napotki kako do najboljšega orgazma v 20 točkah in šele nekje pri 18 ali 19 je točka, povej tipu kaj ti paše. Halo!!

Par člankov je še kar, večina pa je brezveznih…Še najboljše so strani z modnimi dodatki in kopalkami… Preveč denarja za tako zelo povprečno revijo…

A to je potem nekakšen odgovor na moški Men’s health?

Mdlj

Meni se tako ali tako zdijo vse iste- drage, pa nic pametnega noter… mi je pa v Evi vsec to, da pise, koliko stvari na slikah stanejo in kje se jihda dobit. Ampak namesto tega bi lahko izdali tudi katalig. 🙂

Revija EVA sux…cist tak…velik dnarja – mal muzke:))) Vsaj men se tak zdi:)
Ko sm brala revijo Men’s health…ne morem je prehvalit…ko bo pa enmu ratala nardit tako revijo za zenske…vsaka mu cast!! RES!!! Ker ta revija je pa zakon!!!

Ej punce, se strinjam z vami!

Mi je revija prišla pod roke, pa jebemo na prvi strani piše Bralke odgovarjajo-hahaha-ja halo katere bralke! Pa najdeš rubriko Pisma bralcev (čigavih le), pa piše eno dekle: Zelo rada prebiram vašo revijo ja HALOOOOOOO, če je prva številka, mislim da so avtorji revije tako brcnili v meglo, da je oblak razpizdlo!

Pa več sreče prihodnjič!

P.s.: Vsem Evam pa moje sožalje, ste ziher boljš punce kot pa revija od daleč zgleda!

Pa lep dan!

Mislim da je tudi revija Men’s health koncala svojo pot pri drugi stevilki.

Revija je kot vecina pri nas slaba. Kar se tice pa pisem bralcev je pa jasno da le te pisejo novinarke Dela.

Meni se zdi, kot da so iz vsake že objavljene revije nekaj pobrali in stlačili v Evo. Nič novega, nobenega pametnega nasveta – samo nakladanje, da ne govorimo o modnih, kozmetičnih in drugih nasvetih – kar se cen (predstavljenih in priporočenih modnih dodatkov in drugega) tiče čisto nedostopne večini nas,… Intervjuji in drugi članki čisto pod nivojem. Res da je to prva številka revije, ampak bi se ravno zato morali potruditi. Da ne govorimo o številu oglasov.
Delo, kot največja slovenska časopisna hiša, oz. njegovi uredniki očitno sploh ne delajo nobenih raziskav – kakšne so potrebe na tržišču ali zasičenost s tovrstnimi revijami. Lahko bi se veliko bolj potrudili. Tržnih niš na tem področju je še veliko. Ne vem kako da jih ne vidijo. Enako velja za moške revije.

Ja, se čist strinjam v zvezi s temi pismi bralcev. Tudi mene je ful čudilo, kako lahko napiše, da redno bere njegove odgovore, ….ko pa je to prva številka.

Pa revija je kar draga. Ne kupim je več. samo naslovi so me ful privlačili, ker sem si mislila, uau, neki novga. Pa ja de. Bednosti. Bom kar pri Smrklji ostala, čeprav so se tudi oni zelo poslabšala.

A pol pravte, da je una Mens health dobra? A je tudi za ženske?

Kaj pa MArs-spet ena nova za moške?

Kar kupite Men’s health! Bolj bedaste revije najbrž ne boste našli daleč naokoli. Poskušajo ustvariti neke super mačo vseznalice z napumpanimi mišicami. Bljah. Pa totalne bedarije najdeš not, za pametno žensko je za kupit in se smejat, smejat, smejat!

Resno je tale eva prov eno sranje; ne sam, da so teme prevec klisejske in ze predelane po dolgem in po cez, tud cena je visoka in full ni definirana ciljna publika; to nej bi blo kao za 20 letnice al kako? A to je kao ena umesna stopnja med Smrkljo in Jano, al kako? Cudn vse skp. Najhuj pa je, da na isti mesec v popolnoma vseh slo revijah najdes clanke na isto temo; pa misls, da si kupu dve razlicni reviji, pol pa v obeh isto…
A Men’s Health je propadu? Sicer ni bla revija nc posebnga, ampak bla je kakovostnejsa od Eve in Smrklje skp, pa se od marsikaksne revije.

Se kar strinjam.

M.

Zaka bi naj Men’s health propadu?????

Men je pa ta revija Men’s health full fajna…vredu o tistih misicah…ampak sej v vsaki reviji za zenske tud najdes o hujsanju al pa o telovadbi…isti @!#$:))))))

LP, tiny

revija eva je res čisto brez veze.totalna bedarijanora krava je pisal/pisala:
>
> Zanima me, kaj menite o tej nvi reviji EVA. MEne je
> razočarala, kaj pa vas?

Ja čeprov je to že to stara tema pa vseen…Najprej o EVI: hm…glede na to, da na našem trgu še ne ponujajo slovenske enačice Cosmopolitana je ratala Eva kot nekakšna kopija le-tega. Tle je treba poudart, da je v principu “kopija” vendar tako slaba, da z originalom nima dost skupnega.
Kar se pa MEN’S HEALTHa tiče: ja, vsaka čast za tako revijo! Ne strinjam se z ljudmi, ki pravjo, da je ta revija bedna.Prav je,da nekdo izobražuje tipe kako je treba delat z žensko, prav je, da jim nekdo pove kaj ženske pričakujejo. Ja, seveda lahko tipi od tega veliko koristnih informacij zvejo in so tako bolj samozavestni in lažje komunicirajo z nami.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close