RESNA VEZA
Kar nekaj časa že čekiram tale forum.Pa sem se odločil,da še jaz kaj napišem,mogoče pa bo kakšen odziv.
Sem moški star 35 let,živim v Lj,kjer sem tudi zaposlen.Vitke postave,višina 177 cm,kratkih las.
Zaradi službe sem bil kar nekaj časa službeno odsoten,zato mogoče sem še vedno samski(cca.1 leto).
Veliko se v prostem času ukvarjam s športom,hodim tudi v gledališča oz. opero.
Bil sem na par zmenkih,ampak VEDNO srečal osebo,katera se je v začetku pokazala v najlepši luči,kasneje pa se je pokazalo ravno to,kar me je že v začetku skrbelo(Ženske so imele težave s svojo psiho(kar je verjetno posledica težav z prejšnimi vezami) ali jih je zanimal le denar).
Enostavno ali nimam sreče ali pač vedno naletim na osebo,katera nima urejene preteklosti,hmmm……
Vglavnem,želel bi spoznati žensko,katera ima cilj,je zaposlena,ji sprehodi oz. večerje niso tuje.Predvsem bi želel ob sebi urejeno osebo,katera ima srce(NE KAMEN).
Pišite mi na ZS!
Hvala
Pozdravček
Mogoče pa bi sam moral pokazati malo več čustev in dobrega srca do teh punc, ki imajo za sabo preteklost, ravno tako, kot jo imaš ti. Vsi smo takšni, kot smo, predvsem zaradi svoje preteklosti. Na kakšne težave si naletel, ne vem, ker o tem ne pišeš, vendar, če misliš, da nate preteklost ne vpliva in da boš naletel na punco, na katero preteklost ne vpliva, se mi zdi, da imaš hudo nerealna pričakovanja.
Ja no če te nekdo ne pozna se ti ne bo takoj odprl kot cvet takoj. Pusti času čas. In če vidiš, da je res preobremenjena z preteklostjo ali da ljubi samo denar pač greš naprej kot si šel do zdaj. Ne moreš pa pričakovati in zahtevati, da ti nekdo prve dneve pove vse o sebi. Ljudje so pač tudi nezaupljivi in da bi vsakemu s katerim greš na kavo razlagal svojo preteklost če tudi so to prvi zmenki meni ni. Saj se s časoma vidi. Je pa res, da ljudje z nerazčiščeno preteklostjo predvsem v odnosih bi morali malo počakati z spoznavanjem novih partnerjev, ker potem prizadanejo lahko kot so tebe. Samo prepričiti jim ne moreš. Ni pa fer res. Samo tako je.
Jaz sem pred mojim tudi spoznala drugače nekaj moških in sem po petem zmenku pri vseh začutila, da še niso pripravljeni spoznati druge ženske. Ker so kot ti praviš obtičali v preteklosti. Zaradi tega nisem bila ne vem kako užaljena bila sem mogoče malo začudena zakaj samo take privlačim. Potem sem se odločila. Nekaj mesecov samo šport, delo, hobiji, prijateljice, branje, filmi in itd….. in čisto nič spoznavanje novih moških 🙂 in po dveh mesecih spoznala sedanjega. Super 🙂 Prej sem mogoče res želela nekaj na silo spoznati nevede 🙂
Ja,jaz nisem užaljen,ampak kot si sama že napisala-ZAČUDEN sem bil.
Tudi jaz imam različne hobije,kar je ok,ampak srečaš različne ženske vsepovsod.Pa zakaj ne,pa grem na pijačko.
Začetek zanimiv,pri cca.3-5 zmenku,pa se začnejo različne zgodbe,ena govori non-stop o bivših,druga kako je prizadeta,tretja ima tako čudne poglede…….itd.
In tukaj se pri meni vse konča,jaz razumem ženske,da so bile prizadete in izigrane,saj smo enkrat vsi bili.Le treba si je vzeti čas zase in iti naprej ko imaš mir v duši.Res je,ene bi kar rade na silo nekaj,ampak to se začuti in me zablokira,se umaknem.
No,sreča je ta, da imam veliko pozitivne energije in ne ležim doma in se zaprem vase.
Vedno pride prava in tudi zdaj bo,ha ha,………….
😉
To, da začne govorit o bivšem, še ne pomeni nujno nekaj slabega. Morda ti samo želi sporočit, česa se boji oziroma česa si ne želi ponovno doživeti. Takšnih, ki bi se lahko odprli brez strahu pred nekom, ki ga poznajo kratek čas, ne boš našel veliko, če sploh kakšno. Če nekdo ne govori o preteklosti, pa spet še ne pomeni, da ni z njo preobremenjen ali da ga ni strah. Lahko je še celo huje, da strah skriva v sebi in ga ne deli z drugimi. To je še slabša varianta. Na tvojem mestu bi dal dekletom vseeno malo več časa. Očitno pa tudi ti čutiš neko negotovost v sebi, da te ženska, ki govori o preteklosti, tako prestraši oziroma odvrne. Morda pa tudi ti nisi še vsega predelal.