Najdi forum

Zdravo.
Ze nekaj casa imam psihicne tezave, in to zelo velike. Ko sm zivcen ali pa zeloooo jezen se bojim da se ne bom mogel vec dolgo kontrolirat in tega se bojim. Vzrok je seveda studij in pa zdravstvene tezave. Vcasih ko se zacnem pogovarjat sam s sabo se spravim v cudno stanje ki ne manka dosti da bi enostavno znorel, ampak ne. Postal sm zelo pesimisticen in vedno pomislim na najslabse. Doma me tudi kdaj spravocirajo, ce pridem slabe volje s faxsa potem pa me vprasajo ce ga mislm narest an ne, in takrat mi se dodatno zavre. Nekateri pravijo da se prevec sekiram. Ampak tko pac je ker si full zelim ta sutdij dokoncat v 4-ih letin in ne v 6-ih ali 7-ih.
Moram priznat da imam zaradi tega velikokra tudi nore ideje (pomisleke kako vso stvar enostavno in hitro koncat).
P.S Zelo prav bi mi prisel kaksen pameten nasvet. Upam da ne bo to “pusti fax”.

Spoštovani Mitja, prepričan sem, da je vaše težave možno odpraviti.Kolikšno vlogo bo pri tem imela medicina in kolikšen del vi, bo jasno, brž ko se boste oglasili pri zdravniku. Pogovor bo učinkovitejši ,če bo to psihiater saj bo ustrezno ovrednotil vašo morebitno duševno ogroženost.Najverjetneje bo treba spremeniti tudi sistem študija: razporeditev obveznosti,tehniko učenja in preverjanja znanja pred izpitom.

New Report

Close