Najdi forum

Rekel je, da se me ne tiče….

Niti misliti si ne moreš kako mi je vseeno… kaj praviš, ker nimaš prav čisto nič in pišeš, ker pač imaš čas…. 🙂

Sicer pa vsem želim, da preden začnete pametnjakovičit počakate 5 min razmislite in potem začnete tolčt po tipkovnici :), ker se morate postavit v kožo drugih… Sedaj ste pametne, da vam vsem škodi potem pa pod drugimi nicki pišete o svjih teževah – vsaj polovica vas je takih… Jaz se vsaj ne pretvarjam 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

Predvsem z glavo skozi zid in s tako zaletavostjo ne boš več dolgo uspešno funkcionirala.

Oglasila pa sem se izključno zato, ker se tokrat nisem mogla zadržat. Ker te forume le prebiram, oglašam se le dvakrat, trikrat letno, ampak tvoji kvaziproblemi in razkrivanje vsega vsem je pa prav bolano. Zabavno za branje, ampak bolano. Žal.

Če pa tako praviš potemn pa že…
Očitno so vsi brez problemov in noramlno živijo življenje….

Potem pa res čudno zakaj je na tisiče postov o tem kako jim gre hudo na veliko področjih…a ne, zatežite samo meni…. res bolano… Sploh ne razmem zakaj se okvarjate z mano, če je takooo bolano…. 🙂
Res po svoje ste prav smešni in zanimivi 🙂
Pač nekaj jih razume zakaj je kdo zaskrblejn in kaj ga muči, se zna postavit v od drugega kožo… drugi pa samo težite kako sem bedna , da nič ni res kot, da ste popolni in brez napak – morda pa s tem teženjem pozabite na svojo nezadovoljstvo v življenju – meni se zdi to bolj bolano..
Škoda, da sploh pišete na forum Čustvena inteligenca, če zante samo žalit in težit – škoda, da Primož ne usoe vsega prebrat in kaj pobrisat ali koga opomnit… Ne pravim, da imam prav vse, ne pravim, da delam vse prav – ampak napišem samo kako sem se ob tem počutla in kaj me je razjezilo…. Zato je ta forum..

In resnično upam, da vse, ki zante bit tako pametne in veste vse o vsem – da, vas bo vaš partner 1x prevaral pa boste vse same občutle in potem se bom ujaz delala norca iz vas, če boste kaj pisarile (ampak boste tako pod drugimi nicki, ker vas bo sram bit odkrita) pa boste videle, da niste najboljše in najpametnješe na svetu.. in če ste tudi drugače takše se samo čudim, da imate parztnerje ali pa vas imajo že tako polno kapo, da vas samo preslišijo ali kimajo, da daste mir – ko vas pa ni pa živijo drugo življenje…

Vse ste egocentrične ženske brez samozavseti, ki znate samo drugim težit in to je vaš point v živlejnju..

Kaj jaz razlagam o mojem privat življenju pa vas pač zanima pa berete, ker nimate kaj druga za delat.. res prav dolgočasno je to…
Im prav briga me kaj mislite, da je bolano ali ne, ker me ne poznate in si moje pisanje in zgodbe iz 1000 različnih situacij in tukaj so napisani samo delci po svoje razlagate v vaših glavah. – mislite pa tako samo na slabo in na hudobijo….

********************************************* We all know that cats rule the world!

Maja_, prav imaš. Zagotovo je to, da se tako razgaljaš pred vsemi pogum, jaz podrobnosti o svojem življenju na forumu sigurno ne bi razlagala. Vendar pa to ni pozitiven pogum, saj vpletaš vse ljudi okoli sebe, ki si pa morda takega razgaljanja ne želijo.
Jaz resnično ne razumem zakaj daješ toliko podatkov o sebi. Ali želiš, da te nekdo prepozna. Ali hočeš, da njegova bivša vse zve o tebi al kakšen je razlog? Ker vse odgovore na svoje težave bi lahko dobila v enaki meri, tudi če svoje in fantove identitete ne bi razkrivala, sploh ne v take podrobnosti.

O tebi vem že toliko, da se mi zdi, da te res dobro poznam, čeprav te niti videla še nisem. Tudi meni se zdi čudno pisati takšne detajle na forumu, sploh pa ker pišeš o vseh področjih. Ti, tvoj fant, mačka, sodelavka in starši spominjate na like iz ene knjige, ki sem jo pravkar prebrala ali pa junake iz filma…

Ves čas govoriš o karieri in ne vem čem še, narediš pa toliko ogromnih slovničnih napak (ki se ne nanašajo na narečje in se non-stop pojavljajo), da se čudim kakšno kariero gradiš?

he he, pridem sem gor ravno mogoce enkrat na mesec in med vsemi resnimi in zalostnimi zgodbami, na katere res nimam odgovora, ker po večini si morajo ti ljudje pomagati kar sami, mi tvoje zvezdice ven udarijo. Tudi meni tvoji posti ne pomenijo nič drugega kot zanimivost:) in ne misliti da jocem zdraven al pa si celo podatke zapisujem v kako crno knjigico:)

Čudim pa se tvojemu fantu, ki po tvojih opisih sodeč celo deluje pameten in razumen, pa da se smeji s teboj, tvojim neumnostim:)
Dober je:) vsaka čast in če vaju celo moji redki posti spravljajo v dobro voljo, vama lahko samo čestitam…uživajta:)

Upam pa, da res kdaj kaj prebere in da upoštevata kak nasvet, ker si dejansko dobila veliko pametnih in dobrih nasvetov, celo od strokovnjakov in nas, vec ali manj neumnih in smesnih in zabavnih babnic, ki nimamo kaj drugega pocet, kot si zapisovat podrobnosti iz vajinega intimnega zivljenja:)

Srečo vama želim, zabavajta se še tako, to je samo pozitivno za vaju!

Pa le preberita si res SKUPAJ vse odgovore…vsi niso tako smesni in zabavni!

LP

O joj, Maja, kdo tu ne razume?
(ali noče razumeti?)
Vidim, da nisi pripravljena sprejeti drugačnih mnenj. Zakaj potem sploh sprašuješ?
Še to: res me zanima, kakšno šolo delaš in kakšno kariero boš delala?
Samo tako iz firbca.

New Report

Close