Najdi forum

Rekel je, da se me ne tiče….

maja_ napisal:

> Kakšni predlogi?

Najdi si kakšno pametno zaposlitev. Ni nujno, da službo. Nekaj v glavnem, kar te bo zamotilo in boš rada počela, ker imaš očitno preveč časa.

JA, ozadja zgodbe pa jaz res ne poznam….

Nekje sem prebrala:
Vse kar ženske ne maramo na moških, maramo pri mačkih: po cele noči se gonijo, so samosvoji, skrivnostni in neukrotljivi.
Ne bom rekla, če si zato kupila mačkona. To bi bilo pa kruto Maja.
Ah, moški. Kdo bi vas razumel. Najpomembnejša vam je služba in uspeh v njej, vaš mir, ki ga želite in nikoli vas ne bi smele vprašati, kaj vas tare, ker nas to ne briga. Klasika Maja. Tako prežvečeno je že to, tisočkrat napisano in prebrano.
Moški so drugčna bitja, kot mi. Nekatre te razlike razumemo ali jih vsaj probamo razumeti, nekatre se pa celo življenje probajo sprijazniti z mislijo, zakaj so moki taki.
Saj res moški. Zakaj ste taki?
Brezčutni, neuvidevni, neprijazni, zaprti v svoj Marskovki svet na katerega planet nobena ženska ne sme, kaj šele, da si drzne.
In me? Zakaj smo iz Venere in ne iz Marsa? Dva različna planeta, tuja in neenaka.
Maja nasveta ti v biti niti napisati ne morem. Ali si srečala napačnega moškega ali prvega boš morala odkriti sama. Bolj kot boš odpirala Pandorino skrinjico, bolj boš lahko razočarana ali pa srečna. Človek vedno pričakuje, da bi našel sorodno dušo, s katero bi lahko skupaj živel, pa mislim, da smisel sploh ni v tem. Zame osebno je smisel, da se z nekom razumeš že to, da mu daš vso svobodo, da ga probaš razumeti kot sebi drugačnem človeškem bitju. Da se probaš vživeti v njegova čustva in razmišljanja. Kako to uskalditi ne vem, ker ni nobene formule in pravila. nekaterim pač to upe, drugim žal ne in potem to poskušajo še mnogokrat z mnogimi osebami. Nekateri jih najdejo, drugi nikoli.
V čem je čar skupnega življenja dveh različnih biti ve vsak zase. Kako lahko prepir presta v batine in sovraštvo tudi ne vem. Pa pride pri mnogih tudi do tge. Med seboj bi se najraje kar pobili. Kam gre ljubezen ali skozi želodec ali glavo, boš tudi sama morala odkriti. Vse je na tebi. Neko sprjmeš takega kot je z napakami ali pa ne. Veliko delo te čaka in nemalo energije boš pri tem zgubila. Če je vredno, pa veš samo ti.

Maja, ko si z nekom v vezi, se te lahko tiče VSE okrog njega. Kaj pa tvoj študij? Tvoji izpiti? Ti nimaš pravice v skupnem stanovanju do malo miru za študirat? Saj ne rečem, da je kdo boljši ali pa slabši človek. Verjetno sta oba krasna. Ampak, prioritete imata rahlo drugače nastavljene, kar ugotavljaš tudi sama. Tudi s tem se da živeti (pogojno). Ampak, da ti nekdo reče, da se te nekaj ne tiče… Nekaj, kar ima še kako vpliv na tvoje življenje, je pa za moje pojme too much. Čisto prav imaš, da si popenila. Pa zdaj, ko sta še tako frišna in brez družinskih obveznosti. Kaj pa, ko/če bodo froci? Cele dneve bo okupiran s stvarmi, ki se te ne tičejo, ti boš pa kaj? V rekluziji s froci ali kaj?

ti si pa ena ful otročja in egoistična pupa. na žalost.

Odpelji ga na samotni otok in upaj, da ne priprlje kakšna barka mimo.

ali

Spravi se k sebi, ker mu celo leto že težiš.

Kolikor vem, je odgovor posledica tega, da žnjakaš toliko časa, dokler ni po tvoje.

Preotročje.
Tale tvoj status-malo živiš pri njem, malo pri starših-ne vem, če je vajina zveza tako trdna. Malo je otročje živeti naenkrat na dveh krajih.Očitno še ne vesta, kaj bi rada z vajino zvezo.
Ti si ljubosumna.
V njegovo delo se res nimaš pravice vmešavati. Je pa res, da je čudno, da z neko žensko sam dela v svojem stanovanju tudi ponoči. Vsaka normalna ženska bi bila zaskrbljena.
Namig: Če bi se ti dokončno preselila k njemu, pa se nebi selila k staršem, ko ima on delo. Bi se samo umaknila v drug prostor in počela svoje. Tako bi imela pregled nad zadevo in ugotovila, kam pes taco moli, če me razumeš.

Ja te razumem kaj misliš ja – imaš prav. Nisem pa ljubosumna. Moti me samo to, da ljudje (kar veliko jih je) nimajo občutka kdaj obisk zaključit… Samo to.

V njegovo delo se vmešavam več – ampak g asamo podpiram in poslušam kaj ima z zvezi z delom za povedat… pač tako je.

Glede mojega statusa kako živiva. Tako je pred kratkim sva se preselila v večje stanovanje. Se še navajama in to oba.
Skupaj sva 1 leti in 2 meseca… 🙂
Meni (obema) se še zdi prehitro za 100% skupno življenje – saj je še dovolj časa.
Jaz, ko bom zaredno zaposlena in ko bo diploma pri koncu takrat se bom preselila čisto – gre za mojo finančno neodvisnost od nejga. Sedaj delam na firmi še preko študenta in ni dovolj velika plača, da bi se odločila zato… čisto to je vzrok 🙂

Sicer pa hvala za komentar 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

Oprosti, ampak po moje si ne priznaš vsega odkrito.
Po eni strani govoriš, da sta se preselila v večje stanovanje, potem pa spet, da je prehitro za skupno življ..
Komu je prehitro-tebi , njemu ali obema?
In kje ti sploh živiš- pri njem ali pri starših?In če živiš na pol pri njem, plačuješ kolko stroškov? A mata zračunano na dan? In če nič ne plačuješ-kakšen pomen ima, kolko zaslužiš?
Si sploh znaš odgovoriti na ta vprašanja?
In kaj je z mucami-eno si nabaviš, pa ni taprava in jo neseš mamici. Potem pa si nabaviš drugo. A to boš pa pustila njemu, ko boš ti šla k mamici?
In potem imaš idealno situacijo: ko se z mamo spričkaš, lahko greš k njemu in obratno. In na vsakem koncu imaš svojo muciko za kateri skrbijo drugi ko tebe ni.
In na ignor ga boš dala? Kakšna zrelost in strategija pa je to in kaj nameravaš s tem dOseči?
Draga moja, pri 23 leth smo nekatere že imele otroke.
In skrbele zanje vsak dan, ne občasno.
In pri vajinih letih sta oba odrasla.
Ali ti tvoj fant ne pove resnice, ali je nočeš šlišat?
Ali pa sta oba tako otročja in razvajena?

Pozdravljeni vsi, ki s taksnimi in drugacnimi nasveti svetujete in zelite pomagat tejle punci,

najprej vas naj opomnim, da ta punca lahko pise o svojem zivljenju na tem forumu kar hoce in s kakrsnimi podrobnostmi zeli. Ne omenja vas in vasih zivljenj in zato ne vem odkod vam taka skrb? Edini, ki imajo pravico temu oporekat, so tisti, ki so bili omenjeni, ce jih to seveda sploh moti.

Ugotovili ste, da je mlada in da potrebuje pameten nasvet, ne pa obsodbe in vasa naslajanja nad njenimi mladostniskimi problemi.

Vsi ste kakorkoli tako zelooo pametni napram njej, poskusite se najprej postaviti res v njeno situacijo ali se spomnite kako ste sami odreagirali na svoje podobne problemcke v odnosu s svojim partnerjem. Sigurno ne tako zelo pametno in prevdarjeno kot pisete tukaj nasvete zanjo.

Forumi so zato, da se poslusa (bere) in pove, pa ni vazno, ce maja_ eno in ta isto stvar pove stokrat in v podrobnosti. Do zdaj vas je branje o njenem intimnem zivljenju zabavalo, kar naenkrat pa vec ne?

Ajaj, maji_ in vsem vam pa bi dala en majhen nasvet:
ZVEZA DVEH LJUDI NI 1, AMPAK JE 3:
ON, ONA IN PAR.
CE ENA OD TEH STVARI NE FUNKCIONIRA, POMENI DA NEKAJ NE STIMA.
VSAK NAJ POSKRBI ZA SVOJO POLOVICO ODNOSA IN HKRATI ZA TO, DA PAR DIHA IN SE RAZVIJA.

To ni pravilo, to ni skrivnost, to je nasvet.
Prebrali ste ga, ce ga boste pa tudi slisali in upostevali, je pa vasa svobodna volja. Nihce vas v to ne sili.

Lep dan zelim prav vsem,

gorska kura

Joj bušca… ti pa res ne razumeš in ne prebereš…

1. nisem nabavila mačke in jo odnesla nazaj k mamici, ampak tega mucka imam že skoraj 3 leta – hotela sem ga navadit na stanovanje a noče, ker ima možnost ostat pri starših na deželi bo ostal tam (mi je zelo žal)

2. Zakaj sva se selila v večje stanovanje, ker sva ga dobila na voljo od njegovih stršev, če se ne bi selila SEDAJ bi vzeli spet podanjemnike (če te že zanima zakaj svase selila sedaj)

3. Ja plačujem 1/3 stroškov v stanovanju,…. internet, elektirika in podobno (vse kar spada zraven)

Hoče prej dobit redno zaposlitev, ker se miz di to bolj odgovorno…

Mucko sva nabavila, ker sva si jo že dolgo želela…

Če si si pa to otroka naredila že pri 23 je pa to tvoj problem (ne i otrkon naprej metat) mene pa bolj trenutno zanima kariera, da bom otroku (ko/če) ga bom imela lahko nudila vse…

No sedaj imaš odgovorjeno to kaj ti je delalo probleme.

Ja še to tako kot sem napisala po 1 letu in 2 mesecih se mi zdi prezgodaj za čisto skupno živjenje, če se je tebi mudilo meni se ne, ker mi nič ne bo nikamor pobegnilo..
Če pa še neveš je veliko parov tako, da so malo skupaj pa malo doma ali zate ni par in odnos če nisi 100% na dan skupaj in pod isto streho pusti človeku dihat!

********************************************* We all know that cats rule the world!

Vse vemo zdaj o vajinem življenju, o njem, sexu in kaj je kdo rekel in kdo so sodelavci in kaj on točno dela….zdej pa mene sam nekaj zanima….a on nikol ne pogleda na ta forum? al mu res nihče ni še omenil ničesar, ker tip mora bit prav zmešan, da ob sebi (celo v skupno stanovanje te bo vzel) gleda punco, ki hoce pozornost vesoljne slovenije???
Daj maja_ ze enkrat mu daj prebrat kak tvoj post…ker da to dela oseba ki jo ljubis, naj bi jo spoštoval….kako??? Saj že vsak njegov sodelavec ve kolikokrat mu je vstal in da ima rad analca…in da je to probal ze z bivso…halooo
Tukaj nimas TI problemov, ampak jih ima on, in to velike!

mirella se podpišem pod tvoj post!!!

Tebi pa je res dolgčas, da se tako na veliko okvarjaš z mojimi posti res…
Celo tako, da mi vse to pišeš…mater ti mora bit tečno 🙂
Ve, da sem tukaj gor pisala in je že pogledal..
In veš kaj je najbolj fino, da se prav tako meni kot njemu zdijo najbolj smešne take bejbe kot si ti, ki se tako na veliko okvarjajo s tem 🙂 Zanimivo ne 🙂

Prav smešne se mu zdite in zabavne – včasih greva malo prebrat kaj je kera napisala pa se smejeva 🙂

Tako, da hvala, da nama polepšaš kak dan 🙂

p.s. še bolj zanimivo mi je, da se spraviš ravno na moje poste, ki nisem edina, ki vse gor piše – se spomnim šrtorij, ki so bile deležne šez 100 postov kako je kera boga, ker jo je prevaral – in ali ga naj vzame nazaj? One so tudi pisale vse…

Pa še 1x haval, da si zaslužim od tebe takšno pozornost 🙂

maja_ oprosti ampak meni se pa zdi, da nekdo ne more biti normalen, če se mu zdi smešno, da o njem na spletu pišeš take podrobnosti, da lahko nekdo, ki ga pozna zlahka ugotovi za koga gre. ni normalno pa pika.
pa me veseli, če sem vama tudi jaz s tem polepšala dan!

Pa ti resnično misliš, da ima toliko ljudi toliko časa kot recimo med drugimi tudi jaz občasno, pa ti in ostali, da čekirajo in prebirajo tele forume…
Ja pa res vsak ga lahko prepizna, ker so to tako podorbni podatki, da je lahko samo on…

🙂

hehe, prav ste smešni nekateri, ki se tako zelo in zavzeto sekirate in ubadate s takšnimi stvarmi 🙂

glej, saj ni pomembno koliko ljudi ima čas takole pisat. če boš malce prebrskala po ostalih forumih boš videla, da veliko.
gre za to, da tvegaš, da te bo prepoznal nekdo, ki te tudi osebno pozna.
sicer pa, če je vama vseeno…

pa daleč od tega, da bi se zaradi vaju o čemerkoli sekirala in ubadala. samo povem ti, da to ni normalno

Kaj je normalno je zelo relativno in dejstvo je, da o normalnem ali nenormalnem ne odločas ti 🙂

imaš prav, ne odločam jaz o tem, kaj je normalno in kaj ne. lahko zaradi mene pišeš tudi o tem, kdaj ga tišči in kako je šel. važno, da se sama sebi zdita normalna.

Si mogoče ob vsem tem flavzanju pomislila, da imaš ti več časa kot on in v svojem brezdelju gnjaviš njega? Tipično slovensko.

Predvsem pa malo pomisli, Slovenija je majhna, režiserk in nadubudnih mladcev tudi ni veliko, hitro bi te lahko prepoznali v teh vrsticah. In ko bo nekdo njega napotil na tole izpoved, te bo upravičeno postavil pred vrata. Ker se te zadeve rešujejo doma, med dvema, za 4 stenami, ne pa s tujci na forumih. Vsaj ne na tak način.

Pa malo več pravega občutka za prave reči ti želim.

New Report

Close