Najdi forum

refleksna masaža stopal

sem slišala da je to dobra zadeva, da pomaga pri velikih tezavah
Imate izkušnje?

Ja, na refleksno masažo stopal hodim že 4. leto in ti povem, da sem rešila take zadeve, kjer mi medicina ni mogla več pomagati in mi je dajala še samo tablete. Res pomaga! Samo poskusi in boš videla, Sicer rešitev ni čez noč, vendar je za vedno. Pogumno!

Hoj! In kdo je primeren “mojster” za taksno terapijo? Kaksne tezave so ti odpravili z refleksno masazo? Sem z sama brala o dobrih ucinkih, vendar se nisem nikogar osebno spoznala,ki bi ze imel izkusnje s tem. LP!

Enkratna zadeva. Jaz hodim zaradi ženskih težav in se mi je stanje že po dveh terapijah popravilo tako, da še sama nisem mogla verjeti. Pa še masaža je zelo prijetna. Hodim k gospe Karmen v Radomlje, ki je specialistka prav za take zadeve. Vsekakor priporočam.

Hodim h gospe Anki v Ljubljano, ona je ENKRATNA!!! Celo zdravniki hodijo k njej. Odpravila mi je ginekološke težave, glavobole in predvsem je pomembno to, da sem se spremenila. To ne zgleda tako, da se kar uležeš in čakaš, potem pa masaža in hop domov. Tu gre za 100 % sodelovanje, ti si njen “pacient”, ona tvoj “terapevt”. Ne zamenjam jo za nič na svetu in še zelo dobra prijateljica ti postane.

katera Karmen? Kako bi navezala stike z njo?

Mene pa zanima,ali lahko pelješ tudi širi leta starega otroka?

Alex, komot lahko pelješ otroka. Pri njih je še vse skupaj lažje in še prej deluje.

se lahko dobi telefon od ga. Anke. še nikoli nisem bila na taki masaži in bi prav rada probala.

tel. gospe Karmen iz Radomelj 041 439 033

New Report

Close