Najdi forum

Pozdravljeni!

Zdravnica mi je svetovala, naj si pri hujšanju pomagam z Reduktilom. Velika sem 163 cm in imam 70 kg, stara 34, zredila sem se po poprodu. Zelo si želim shujšati, vendar je moj mož absolutno proti uporabi zdravil, posebej za hujšanje. Zdravnica mi je razložila, kako tablete delujejo in se mi ne zdi škodljivo.

Prosim za mnenje, ali je zdravilo škodljivo.

Ne morem komentirati nasveta Vaše zdravnice, ki je sigurno seznanjena z vsemi pomembnimi podatki in informacijami o zdravilu Reductil.
Predpisovanje tega zdravila je primerno takrat, ko je to medicinsko upravičeno in se uporablja kot podpora v okviru programa uravnavanja telesne teže.
Zdravljenje z Reductilom je lahko le del ukrepov za zmanjšanje telesne teže in mora vsekakor potekati pod nadzorom zdravnika.
Pri opozorilu, kdaj se tega zdravila ne sme jemati, je našteta vrsta vzrokov, katere Vam je Vaša zdravnica sigurno obrazložila.
Glede Vaše teže bi Vam svetovala, da dobro premislite o primerni prehrani (5 krat na dan jejte, pravilno kombinirajte hrano, več se gibljite,….)
Če ne boste spremenili režima prehranjevanja, Vam tudi to zdravljenje ne bo pomagalo, vsaj na daljši rok ne.
Dobro pri tem se mi zdi dejstvo, da Vam je zdravnica pripravljena pomagati in Vas spremljati pri zdravljenju. Brez tega bi Vam jemanje tega zdravila odsvetovala.

Lep pozdrav!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close