Redno čiščenje hiše, okolica Kranja
Iščem zanesljivo osebo za 1x do 2x tedensko čiščenje privatne hiše (180 kvadratov).
Termin čiščenja po dogovoru, pričakuje se:
– sesanje + občasno mokro pomivanje,
– brisanje prahu,
– čiščenje večje in manjše kopalnice,
– 1x na 3 mesece notranje in zunanje čiščenje oken in vrat,
– pranje, sušenje, likanje (občasno).
Vsa oprema in čistila so v hiši.
Pričakuje se svoj prevoz na lokacijo, ki je v okolici Kranja, diskretnost in POPOLNA zanesljivost (objekt je pod skritim video nadzorom). Zadnjega ne morem dovolj poudariti, saj ob prvi kraji ali kakšni drugi nedovoljeni aktivnosti sledi prijava policiji (žal imam slabe izkušnje).
Redna prehrana sicer ni vključena, saj načeloma ne bo nikogar doma ko se čisti, ampak se da brez težav domeniti tako glede domače hrane, pijače, kave, itd., saj želim domač a profesionalen odnos.
Ponudbe napišite s pričakovanim zaslužkom, saj nimam občutka koliko na uro je običajno postavka za napisane želje. Samo resni.
Hvala,
Ponujamo Vam vse željenje strotitve.
Za svoje delo izdamo račun.
Svoje delo opravljamo profesionalno in strokovno.
kontakt: 041 477 374 [email protected]
lp
Pozdravljeni,
Za vase strotitve nas lahko kontaktirate na email :[email protected]
Pozdravljeni, sem izredno zainteresirana za vašo ponudbo. Sem blizu Kranja doma in navajena tovrstnega dela. Sem tudi 100% diskretna in zanesljiva. Za urno postavko bi se skupaj dogovorili za primerno ceno, ki bi odgovarala Vam in meni. Glede hrane, bi si pa že prinesla sendvič če bi bila lačna.
Prosim, če še vedno niste našli čistilke da me kontaktirate (to je moj gmail, samo za dogovarjanje čišćenja ) ➡️ [email protected]