Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje rebro – za Poki in ostale

rebro – za Poki in ostale

Poki je dr. Pušenjaka spraševala, zakaj jo boli desno rebro pod dojko, ko je komaj v 25. tednu. Jaz sem v 27., imam iste težave že kakšnih 10 dni. Dr. Pušenjak pravi, da ne ve, kaj bi to bilo, češ da je še prezgodaj. Pa se vam ne zdi, da ni nujno, da se vse pojavlja tako strogo “koledarsko”. Mene npr. ne boli samo to desno rebro, ampak tudi vretence hrbtenice, ki se nahaja v isti liniji z rebrom. Kot bi nekdo nabil kako palico skozi mene.
Berem tudi o tem, da sta otekanje nog in zgaga npr. tipični za zadnje trimesečje: mene je oboje mučilo že od prvih mesecev, skupaj s krči v nogah, od četrtega meseca naprej pa mi recimo noge več ne otekajo.
Zanimajo me vaše izkušnje: predvsem s tem rebrom (zgago in krče smo že obdelali oz. so še v obdelavi).

ja mene tudi boli pod desno dojko-37t ampak me je ža prej občasno preden sem zanosila tako da ko sem malo spraševala o tem je bil odgovor zmeraj enak-raztegnjene trebušne vezi.Tako da ne vem a pomaga telovadba da se vse to učvrsti.

New Report

Close