Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Pravo in zavarovanja Zavarovanja Re: Prepis avta in zavarovanje novega avta?

Re: Prepis avta in zavarovanje novega avta?

Živjo! Mane pa zanima sledeče:
Imam avto Peugeot 206 1.4 letnik 2006 in zaj hočem kupiti oz. sem ga že naročil Chevrolet Cruza 1.6 LS. Svoj avto sem hotel dat notr a so mi ponujali 6.000 Eurov za njega jaz pa menim da je to premal. Zato mi je brat rekel da ga raje prodam njemu za ta denar. Zato vas vprašam kaj moram narediti moram avto odjavit in prepisat na brata ali sklenit kako pogodbo, da bi me manj stalo.Zavarovanje pa tako ali tako prenesem na nov avto in doplačam. Kaj mi priporočate za novi avto kje naj naredim zavarovanje, kje bi me prišlo ceneje.Peugeota imam pri zavarovalnici Tilia.
A bi mi vi lahko izračunali zavarovanje novega avta? Hvala za odgovor.

Zavarovanje pač lahko sklenete kjerkoli,lahko pa vam pripravimo optimalno ponudbo.Bojim pa se,da sem vam malce prepozno odgovoril.Če ne pa le pokličite pa se dogovorimo.
Lepo vas pozdravljam,Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

A se bonus prenese na novega lastnika – družinskega člana brez problema?

Bonus se lahko prenese na družinskega člana v prvem dednem kolenu,oče sinu hčeri ,pravtako mati ter med zakonskim in izvenzakonskimi partnerji.
Lepo pozdravljeni,Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

No, po prošnji se je res prenesel, ampak je precej pogojev za to … :/

New Report

Close