Rdečo vijolični fleki, ki ob pritisku zbledijo
Pozdravljeni. Pred nekaj meseci sem na nogah dobila rdečo-vijolične fleke, ki ob pritisku za nekaj sekund zbledijo. So nekje premera od 3-4mm. Niso srbeci. So kot nekaksne majhne blede modrice. Ko sem bila pri zdravniku, si mi prvic vzeli kri( vse je bilo ok), drugic so mi napisali tablete proti alergijam (letizen 10mg), ki bi jih morala vzeti 1x na dan ob srbecici, vendar jih nisem saj me ni srbelo. V zadnih dveh letih sem zelo pod stresom, vcasih nemorem zaspat. Enkrat so se mi ob stresu pojavile majhne pikice podobne muzolckom, ki do srbele in iz njih je rekla kri. Vendar so izginile. Opazila sem da se mi je v zadnjem casu naredilo tudi nekaj lepoticnih pik. Zaradi stresa se majn gibam, in pijem dosti kave. Spijem dosti tekocine ampak sladke pijace. Ne jem zdravil. Kaj bi lahko bilo to? Kaj resnega? Kaj naj storim da fleki izginejo? Prosim za cimprejsni odgovor. Lep pozdrav.
Pozdrav!
Diagnoze vam ne morem postaviti na podlagi opisa, še v primeru da bi bila priložena slika- težko. Predvidevam, da gre za neko žilno dogajanje, lahko posledica stanja, lahko posledica mraza….. Vsekakor kaj nevarnega ne more biti, kaj pa je , pa žal ne morem presoditi iz tega opisa.
Lp
Kaksno zilno dogajanje bi lahko bilo?
Forum je zaprt za komentiranje.