Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Dermatologija Rdečica okoli oči, vratu, tudi obraz

Rdečica okoli oči, vratu, tudi obraz

Pozdravljeni!

Prosim za nasvet. Sredi februarja sem imela atipično pljučnico (po enomesečnem kašljanju). Takrat so se mi pojavili tudi fleki po vratu (rahlo srbeči). Po antibiotiku se stanje ni izboljšalo, zato sem prejela Licodain (ali nekaj podobnega). Stanje se je takoj normaliziralo. Čez nekaj dni so se mi pojavili fleki okoli oči (tudi rahlo srbeči), na veki in pod očesom. Prejela sem mazilo Tobrex (ali nekaj podobnega). Ko se stanje izboljša se neham mazati. Čez nekaj dni se zopet pojavijo fleki ali hkrati ali izmenično na vratu in okoli oči, po mazilih pa se izboljša stanje. Včeraj sem imela tudi oteklo zgornjo veko (danes le še malo). Danes imam čisto rdeč obraz (že drugič v tem obdobju). Pri dermatologu sem naročena konec aprila. Ob tem naj povem, da imam doma 16mesečnega otroka (pravijo, da se po porodu vse spremeni).

Razmišljam, da bi kupila flonidan ali claritin ali kaj drugega proti alergiji.

Prosim, če mi svetujete, kako naj ukrepam.

Lep dan vam želim!

Pozdrav!

Omenjene tablete lahko jemljete, verjetno ap gre za atopični dermatitis, vendar je težko opredeliti spremembe samo glede na opis.

LP

Prim. Boris Kralj, dr. med. specialist dermatovenerolog, flebolog *** Dostopnost: Remeda Domžale, tel. 082055436 *** Estetika Fabjan, tel. 042365550

Pozdrav!

Omenjene tablete lahko jemljete, verjetno pa gre za atopični dermatitis, vendar je težko opredeliti spremembe samo glede na opis.

LP

Prim. Boris Kralj, dr. med. specialist dermatovenerolog, flebolog *** Dostopnost: Remeda Domžale, tel. 082055436 *** Estetika Fabjan, tel. 042365550

New Report

Close