Najdi forum

lep pozdrav….
imam problem ki mi uničuje samozavest….ker nisem zamozavestna pogosto zardim….enostavno se ne morem zadosti sprostiti da bi to premagala….zaradi tega mi je nerodno govoriti z ljudmi….tudi pri fantu opažam da mu to ne ugaja in me na to celo večkrat opomni, vendar pa ravno ob njegovi prisotnosti največkrat zardim….ker že skoraj dve leti jemljem KT sem pomislila da so mogoče one vzrok temu ker preden sem jih začela uporabljati se mi to ni dogajalo….ker nebi rada kar tako zaradi njih nehala (če so že one vzrok),ker imajo tudi kar nekaj pozitivnih učinkov….bi rada to rdečico z nekim prekrila….pudra ne uporabljam….imama pa suho kožo ki si jo zato nekajkrat namažem s kremo AQUA BALEA….to pa je tudi vse kar uporabljam za svoj obraz….ker nimam kakih posebnih “težav”…

…upam da nisem predolga ampak sem želela svojo težavico dodobra razložiti da bi dobila ustrezne odgovore :))

hvala vam za odgovore že vnaprej

Mislim, da ta problem ni “kozmetične narave” zato se s tovrstnimi pripravki verjetno ne bo dalo odpraviti težave. Pomagal bo le čas in “veliko kilometrine” v odnosih z ljudmi.
Najbrž ti ne bo v tolažbo, pa vendar, rdečice, ki se tebi zdi tako “strašen problem” mnogi niti ne opazijo, če pa že, je pa prav simpatično.
Ni ga človeka, ki nikoli ne bi imel treme, vendar z izkušnjami se jo da obvladovati.
Za najhujša obdobja se nauči nekako pomiriti (morda avtogeni trening) ali nekaj časa pred ključnim trenutkom uživaj kak čaj za pomirjanje (melisa, hmelj, kamilica,…) ali jemlješ nekaj dni zeliščno kapsulo Persena ali česa podobnega.
Srečno.

New Report

Close