Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Rdeče oči

Rdeče oči

Prosim za nasvet, kaj storiti zoper vedno pordele oči? Po zdravnikovem nasvetu sem si kupila umetne solze (Tears again), ki mi ne pomagajo. Lep pozdrav in hvala!

Zdenka

Podobno se dogaja meni. Kakšen mesec in pol nazaj sem prvič opazil, da je moja beločnica nenormalno prepredena s kapilarami. Najprej sem mislil, da gre za navadno vnetje, doziral sem Tobrex in Ciloxan, ampak nobenih večjih sprememb. Zanimivo pa je, da nimam zmeraj enako nadražene beločnice. Včasih je skoraj normalna, včasih pa izrazito roza. Nekak sem začel sumiti na alergijski konjunktivitis, ker me delo v prašnih prostorih izjemno moti (prej pa nobenega problema), sumim pa tudi domačo preprogo. Bom jo probal prospravit in sporočiti rezultate.

Tudi rdece, pekoce in srbece oci so lahko posledica spanja v postelji, ki ni globinsko ociscena oziroma se v njej nahajajo odmrle prsice in njeni iztrebki, ki so alergene.
Vzemite si nekaj minut za obisk nove internetne strani. [bone.si] Oglejte si “povezave”.
Tu najdete resitev – kako se znebiti nepovabljenih gostov, ki škodujejo vašemu zdravju v postelji.

Lep pozdrav!

tel. 031 808 494
http://www.bone.si

New Report

Close