Rdeč "flek" na desni nogi
Živ,
nisem siguren v kater forum naj umestim svoj primer…upam, da se zadel 😉
Pred okoli 3-4 dnevi, sem se ob sprehosu po naravi, nenadoma začel počutiti izrčpano (dobesedno v eni sekundi, takoj), utrujeno, brez sape, popoldne me je začela zelo boleti glava, boleti so me začeli sklepi, kri se mi je ulivala iz nosa (to mo je ze prej občasno) in, ko sem prišel domov, me je začelo zebsti, kljub temu, da v teh in orejšnjih dneh ni bilo ravno mraz 🙂
Zarest zebsti – tresel sem se, kot šiba na vodi. Zvečer, ko se preoblečim idrijem omenjeni flek na desni nogi (me ne boli, ne peče, ne srbi). Niti nevem kdaj in koliko časa ga imam, opazil sem ga slučajno, ker, kot oravim nisem imel nobenih znakov (tudi nevem, če je kakorkoli povezan z tem počutjem).
Včeraj je bilo še hujše glede glavobolov in občutka mraza vendar, sem včeraj prvič oroti 5, 6 uri popoldan opazil izboljšanje v počutju. Danes (4.3.2019) sem prvič po 2,3 dneh brez glavobolov, trese in zebe me tudi ne več, imam tudi več energije.
Morda, kdo ve kaj bi to bilo?
Še najbolj pa me zanima, kaj pomeni tisti izpuščaj?
KAKO VSTAVIM SLIKO?
Hvala vam,
Lp Jure
Pozdrav!
Ni mi jasno od koga želite odgovor- če kdo ve za kaj gre?
No, bom vseeno odgovoril: če je izpuščaj, če je visoka vročina, če je slabo počutje, potem je obisk pri osebnem zdravniku potreben! nujen! za kaj pa gre pa ne morem povedati, lahko bi bil tudi šen- okužba z bakterijami na koži, ki se izraža tudi z vsemi znaki slabega počutja…..
Lp
Vročine ni bilo, le glavoboli, ki pa do danes že izginili. Kako vstavim sliko?
Se oproščam za tiskarske napake, pišen na telefonu
Vstavljanje slike – pozanimajte se pri organizatorjih medover neta, ker tega žela ne vem kako se izvede.
Sicer pa se mi zdi bolj pomembno, da to vidi vaš zdravnik, kot pa da iščete način za priponko slike.
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.