razsla sva se
Moj problem je sledec. S fantom sva bila skupaj 2 leti in pol. Razsla sva se pred enim tednom on pa je navedel razlog, da z njegove strani ni vec ljubezni in se je ohladilo. Rada bi ga nazaj, ampak nocem nic silit v njega… Mu naj dam cas, da razmisli? Sama sem mu tudi povedala, da ko premisli in se bo zelel vrnit, so mu vrata odprta. V nekem pogledu ga razumem, mlada sva se, dolgo sva bila skupaj in mislim, da ima v glavi majceno zmesnjavo in ne loci pojma ljubezen in zaljubljenost. Priznam, tudi sama nisem bila vec tako zaljubljena kot na zacetku, vendar sem do njega se vedno cutila ljubezen. Zelo sva bila navezana drug na drugega in obema nama je tezko.
Kaj naj storim, da bo premislil o mojih besedah in se mogoce cez cas vrnil nazaj?
stara si 17 let, pred tabo je še toooooliko let, toliko fantov in vsega novega, ne se sedaj obešat na enega tipsona, ki se te je naveličal. Tudi če pride nazaj, je to slaba popotnica, ker te ne bo cenil, če si mu pustila vrata na stežaj odprta. Nauči se postaviti svojo ceno, še posebej pri moških. Pojdi na žur in odmisli fanta, ki te ne mara več. Nikoli ne govori fantom, da lahko pridejo nazaj. Povedati jim moraš, da ko je enkrat konec je konec in ni poti nazaj.
Ja vem težko je, ko nekdo konča vezo ti ostaneš sam pa najsibodi mlad ali star, čez to je treba iti in živeti naprej, pojdi v družbo, s prijateljicami ven zaposli se z nečem, ne išči pa sedaj partnerja, ker bo v njem videla vse tisto kar je imel bivši in nebo nebo zalaufalo, pač moraš preboleti potem se oziraj okrog, saj bo minila bolečina, vsi smo to dali skozi tudi ti boš verjemi, uživaj v soncu.
Ja tega se zavedam, sam tezko je k glava ti pravi pojd naprej, srce pa ravn obratno…. Se zavedam tut da ni edini fant na svetu, ampak trenutno je on edini do katerga gojim custva in jih zelim se naprej…[/quote][/quote]Gojiš čustva? Do koga?
Do nekoga ki ti pravi “da mu ni” da bi bil še s tabo? Kaj lahko dobiš od take osebe?
Ti je všeč da se bo “vračal” ko pač ne bo boljšega za počet takrat boš tudi ti dobra? Ko bo “zagustilo” bo pa šel malo na “izlet”?
Daj malo razmisli DO KOGA gojiš svoja čustva…. Sem prepričan, da ko to ozavestiš bodo tudi čustva (počasi) ugasnila, z olajšanjem, brez občutka krivde 😉