razocaran v ljubezni
hja ljudje smo pac taki da nismo nikoli zadovolji s tistim kar imamo in da vedno iscemo se boljse stvari….govorimo o ljubezni…
moja prva ljubezen me je mocno razocarala,,, po 3 letih sem prisel eno jutro na zajtrk kot vedno in smo bili trije se pravi jaz ona in se en njen prijatelj…ha pa je blo vsega veselja konc, takrat sem mislu da me bo pobral…ampak sem se po pol leta pobral in zivljenje je teklo naprej….
druge iskusnje so bile bolj kratke in neomembe vredne potem sem pred 3 leti spoznal punco ki sem mislil…ta bo pa ta.-..ampak spet sem se ustel po 2 letih in pol sva sla narazen kot kolega ker stvar ni klapala, jaz enostavno nisem bil vec zaljubljen v njo in me je dobesedno odbijala….nisem cutil nic do nje…
zdaj pa sem sam in nevem kaj naj zdaj….obupno si iscem zensko in nevem kaj naj naredim, prosim za pomoc, mogoce kaksen nasvet
Lep pozdrav
Ales G.
Pozdravljen Aleš,
pred enim mesecem sem zapustila fanta po petih letih, ker enostavno ni bilo to to.
Tako sva ostala dva razočarana – on, ker sem dekle njegovega življenja in me ne more pozabiti in jaz, ker sem vztrajala v tem razmerju predolgo in tako izgubila nekaj let, ko bi bila lahko srečna z drugim. Trenutno ne iščem novega fanta, čeprav je nekdo nehote vstopil v moje življenje, vendar tudi to ni to, ker imam občutek, da bi me rad samo izkoristil. Zato se tudi jaz sprašujem, kje dobiti poštenega fanta, ki ne bo samo jemal, ampak tudi kaj dal – s tem mislim glede na čustveno plat, ne materialno. Mislim, da je najbolje počakati na tisto pravo, ker takrat, ko iščeš, ne najdeš. Prava oseba naj bi prišla sama od sebe, nepričakovano. To mi vsi govorijo, vendar se tudi sama obremenjujem s tem vprašanjem in ko grem konec tedna ven, sploh ne uživam več, ker stalno opazujem pare, ki se noro razumejo in zabavajo. Preprosto ne moreš biti flegma in živeti življenje iz dneva v dan, brez skrbi. Če ti kaj pomaga, nisi sam, mislim, da nas je veliko takšnih s podobnimi vprašanji.
Zaupaj usodi, saj za vsakega človeka na tem svetu obstaja druga polovica.
moonlight