Najdi forum

Ponujamo raznos reklam za podjetja in posameznike na področju Maribora in okolice. Ugodno in hitro. e-mail: [email protected] ali

Iščem delo deljenje letakov na celjski regiji oziroma okolici oziroma podobnega materiala za vsa podjetja,ki jih kaj zanima moj kontakt 070841050

oglasite se na elcomandante d.o.o. maribor oz. ljubljanja oz. na firmi poravnava v ms

lp

jaz tudi iscem delo za deljenje letakov obala 031 879 243

mi se ukvarjamo z distribucilo letakov ,prospektov naš gsm 070-351-860 robert

mi se ukvarjamo z distribucijo naš gsm 070-351-860

Pozdravljeni

Smo podjetje ki se okvarjamo z tiskom in raznosom letakov itd.Ali želite
povečati svojo prodajo, ponudbo ali storitev?
Ali je vaš dosedanji distributer predrag?
Vašo reklamo bomo dostavili v poštne nabiralnike na vseh koncih Celja in
oklici.
Stalo vas bo manj kot oglaševanje kjerkoli drugje.
Po zelo ugodni ceni je možna distribucija tiskovine oziroma letakov na vseh
koncih Celja in okolici

Raznos letakov in tiskovine opravimo v dogovorjenem času na željo stranke kdaj
in kje in ob kateri uri.

• letake
• prospekte

• itd.

Za naročila ali dodatne informacije nas prosimo kontaktirajte.
Boris Klepej

041699277

mi se ukvarjamo z distribucijo letakov reklam prospektov po ljubljani vrhniki logatcu in okolici

za naročila pokličite tel:070 898 043

Ukvarjamo se z grafičnim oblikovanjem tiskovin za katera zagotovimo tudi delitev. Podjetje se nahaja v Mariboru. Pokličite na 041/640 569 Jure

Tudi jaz bi raznašala letake na področju Koroške.
Kontakt na : taj33@email386

Tudi mene zanima raznos letakov-ptujska regija…
[email protected]

še vedno iščem…kaj res ni nič???

Pozdravljeni vsi skupaj, ste resni ali niste resni ! Po mojem niste resni, tukaj samo godrnjate
in kritizirate, ker imate za to dovolj časa. Nimate pa časa, če že iščete delo, da bi pustili vsaj
kakšen kontaktni podatek !
Torej, koga zanima delo raznašanje reklamnega materiala, naj se mi oglasi po e-mailu, zaradi
možnosti dolgoročnega sodelovanja !
Lep pozdrav in lepe praznike vsem skupaj !

e- mail : [email protected]

Nudimo nov način samostojnega dela in možnost velikega zaslužka, ki je zasnovan na novodobnih idejah
marketinga( naravni, ekološki izdelki iz brokolija v obliki prehranskih dopolnil in kompletne nege telesa).
tel: 031 640 816

pozdravljeni

mene zanima,če se da kje v okolici ljubljane,najraje v grosuplju raznašati razne letake,časopis in podobno,,če kdo ve prosim,da mi sporoči na mail.:[email protected]
ali pa na mobitel.:040-595-109..

vsem se že v naprej zahvaljujem za koristne nasvete..

lp

Spoštovani!

PONUJAM VAM RESNO DELO.

Pošiljam vam ponudbo super priložnost, ali jo boste izkoristili, mi smo jo.
Pošiljam vam malo opisa od kje prihaja denar in kaj se dela v naši organizaciji, če vas bo zanimalo kaj več, mi pišite na: [email protected], da se bomo dogovorili za informativni sestanek, KAJTI TO JE EDINI SISTEM DO SEDAJ, KI SEM GA JAZ SPOZNAL V SVOJH 30 LETIH SLUŽBOVANJA, KJER SI RESNIČNO PLAČAN PO UČINKU, TO POMENI DA ČLOVEK DOBI DOBRO PLAČILO ZA DELO KI GA OPRAVI, NEDELO TUKAJ NI PLAČANO

Upam, da ste reseni iskalci dela in da boste tole prebrali v celoti, ker vam ponujam priložnost, ki je povsem legalna zadeva in je odobrena od Gospodarske zbornice Slovenjije leta 1995. Verjetno se strinjate, da je danes vse težji in večji problem poiskati varno službo, zato vam priporočam, da natančno prečitate sporočilo, ki ga vam pošiljam, dobro premislite in se oglasite glede dogovora za sestanek.
To ni samo zanimivo ampak je tudi življenjskega pomena.

KAJ LAHKO VI PRIDOBITE?

V 1.FAZI PROFITIRATE – POCENITE VAŠ ŽIVLJENJSKI STROŠEK

V 2.FAZI LAHKO DOBRO ZASLUŽITE

IČEMO LJUDI, KI ŽELIJO DOSEČI V ŽIVLJENJU NEKAJ VEČ

Ne ponujam vam FINANČNIH IGER

Tisti ljudje, ki so si dovolili pogledati in preveriti so danes veseli, sproščeni in zelo navdušeni nad možnostjo, ki jo nam vsem nudi ekonomija nove dobe.

Strah je odveč, ker: – NI INVESTICIJE(ni tveganja ni finančna igra)

– NI AKVIZITERSTVO (ker ne prodajamo izdelkov od vrat do vrat)

– KDO ŽE SODELUJE Z NAMI? Vse strukture ljudi: dr., ing., profesorji, PRAVNIKI, podjetniki,politiki, študentje, upokojenci, ……. saj si vsi ljudje želimo več časa in več denarja, pri nas lahko dosežete oboje. NE VERJAMETE – PREVERITE, saj vas nič ne stane, če boste preveril.

Z vsem spoštovanjem

Jože

a na tej strani obstaja kakšen ADMIN ki bi brisal prispevke tipa avtorjev Jože , Bievro…
in podobnih” hvataj maglu “biznismenov. hvala .lp

pozdravljeni

mene zanima,če se da kje v okolici ljubljane,najraje v grosuplju raznašati razne letake,časopis in podobno,,če kdo ve prosim,da mi sporoči na mail.:[email protected]
ali pa na mobitel.:040-595-109..

vsem se že v naprej zahvaljujem za koristne nasvete..

Jože ….

lepo prosim,če mi na mail.pošlete ponudbo,kaj bi se konkretno delalo????

Iščem delo za Koroško!

New Report

Close