Razmerje na daljavo
Enkrat sm že odpru temo s podobnim naslovom in ste mi v velikem številu in večini rekl da razmerje na daljavo ne more obstajat. Jz kle v Slo,ona pa je v Švici! No in res sva šla narazn. No ne čist. Še zmeram se mava full rada, sam je ona rekla da rajš ne ker se premal vidva! A bi se dal iz tega še kej narest?? Please help me!
P.S.
Ker noben od naju noče jit narazn, pa sva še vseglih šla. En frend in ena frendica sta mi svetvala nej probava tko! ko sva skupi sva skupi, ko pa ne sva narazn. Tko da sva free če nisva skupi, če je pa ona v Slo pol pa hodva dajle. Kako se vam zdi. Men se sliš supr, sam se vse lohk zakomplicera. Druga baba pr men al pa obratno. Kriza je to! Hvala usm. Pa prosm pohitke ker gre kam na morje pa se spet skor 1 mesc ne bova vidla! HVALA PA SORRY KER SM VERJETN KJE KEJ ZABLUZU!! MEJTE SE!!
ENJOY
Luka
Mislim, da bo problem nastopil, ko boš ti spoznal drugo punco, ki bo iz Slovenije in… Kaj pa potem? Lahko se zakomplicira. Z dvemi pa nočeš bit, a? Ali pač?! Ne varat, ker to huudoooooo boli!
Jest mam sošolca k ima punco z nizozemske in se obnese, saj tko pravi. Sedaj že išče prakso na Nizozemskem pol pa nevem kje mislta bit naprej. Zdej se vidta 1x na dva mesca ampak se usak dan kličeta. Račun za mobitel je povprečno 30.000SIT ali več na mesec.
Čuj tudi sama imam fanta, ki ga vidim zelo redko, no vidiva se 2 krat mesečno in to po dan ali maksimalno dva. Skupaj sva že nekaj let in nama ustreza. Res pa je, da si privoščiva skupne počitnice. Jaz ne vidim nobene ovire v tem, ker mislim, da je največ na zaupanju in potrpežljivosti.Ljubezen je tu le “začimba”. Zmeri itak ne bo tako. Papa, pa fajn porihtaj.
Mislim, da je na to temo bilo ze precej povedanega.
Enostavno receno je stvar taka, da je zveza na daljavo prakticno mozna
nek omejen cas, ki ga oba nekako porabita tudi za to, da si zivljenje uredita
tako, da sta potem lahko skupaj. Poznam kar precej ljudi, ki so ziveli narazen,
lahko bili celo poroceni in imeli otroke in njihve zgodbe so v glavnem vse bile
podobne – ce so bili narazen po vec kot eno leto, je zveza prej ali slej razpadla +
eden ali drugi si je nasel drugo/drugega.
Hmm. Men se zdi čundno že to, da gresta vsak posebej na morje. Če bi men punca rekla, da gre sama na morje, bi ji rekel, da lahko kar tam ostane.
Glede na to, da sta se oba tolk mlada, da ne gre za neko obveznost, je taka zveza cist OK. Ce se dogovorita, da sta skupi, ko je ona tle, ko pa ne, sta pa free, je vse v redu, ce sta postena en do drugega in se oba s tem strinjata. Tako imata vsak svojo svobodo, obenem pa vesta, da je tam nekje nekdo, ki te caka… Problem je samo v tem, da se bo prej ali slej zgodilo, da si bo nekdo od vaju nasel nekoga za konkretno zvezo, drugi bo pa izvisel. Ce to ne bo ona, hja… bos pa ti.
V glavnem, zavedajta se, da tak dogovor prinasa dobre in slabe stvari. Samo, da ne bos potem zacuden, ce si bo dobila drugega, ki bo kje blizje njenega doma. Se mi zdi, da je tak dogovor mozen edino pri ljubimcih, ce sta oba porocena :)))
Velik srece!
Najlepša hvala usm za vase mnenje! To še ne pomen da nehite pisat:) Bomo probal se kej zment. Vem pa da če spoznava kšnga druzga, da bo pol kriza. Se bova jutr dobila pa se pogovorila. Hvala pa lepo se mejte in uživite v počitncah!
Men se zdi da je vedno več takih vez kot je zdej tvoja…ko sta deleč stran ne hodt, ko pride v slovenijo pa sta skupi… U bistvu mam tut jst z enim tipom neki podobnga, pa čeprov je le 20 km stran od mene. On je neresen, jst bi bla resna z njim…Neumn mi je ker se mu pustim, da tko dela z mano ampak brez njega ne morem. Tko da sva skupaj ko se vidva, oz. greva oblčasno skupej vn. Mislm da taki odnosi niso nič slabega, ampak moreš se zavedat da ko boš enkerat spoznal punco s katero bosta resno hodila…Ne boš mogel imet obeh! Lahko se zgodi tudi to, da bo punca v švici spoznala koga s katerim bostta začela resno zvezo in bo nekako “pozabila” nate. To je edini riziko, ki pa ga moreš v takem razmerju kot si sedaj sprejeti…Jst zase vem, da ko pride tapravi bom na tega Neresneža pozabila…
Forum je zaprt za komentiranje.