razmerje
Lep dan vsem!
Prvič se obračam na forum po nasvet .
V bistvu imam težavo v razmerju . S partnerko sva skupaj dobre pol leta , poznava pa se že dalj časa. Imam težave z erekcijo , zato tudi čakam na obisk seksologa čez en mesec. Zaradi mojih težav sem zelo razdražljiv in se hitro razjezim , zelo so vplivale na mojo samozavest. S parterko se imava rada uživava ko sva skupaj, vendar me zmoti vsaka stvar ki je povezana s kakim drugim moški, ki sploh ni nič posebnega . Vedno pride na koncu do prepira , v katerem se samo jaz jezim. Partnerka vstraja z mano čeprav sem jo tudi enkrat užalil. Tega se zelo sramujem. Imam občutek da me ima zelo rada , sekira se za najino razmerje , prepir jo zelo prizadane. Vedno znova me obhajajo misli da me bo prevarala da nisem dovolj dober zanjo , zaradi mojih težav. Zavedam se da za te občutke ni ona kriva ker je zelo uredu punca ki me ima rada in me ljubi ! Ljubim jo vendar res se nočem več jeziti ker pogost prepir razmerju samo škoduje. Hočem se ji oddolžiti se imeti lepo ko sva skupaj tako kot se imava večino časa in brez mojega prepiranja.
Vesel bi bil vsakršnega nasveta!
Hvala
Lp Gregor
Preveč misliš na svojo težavo. Prav ujčkaš, neguješ in božaš jo, da je ja vedno prisotna.
Spusti jo, pozabi jo, ignoriraj jo in ji reci fuck off. Ne misli nanjo.
Bolj se sprosti, ne iskat dlake v jajcu in se za vsako stvar usajat. Bodi miren in vse obrni na šalo.
Neguj in obnavljaj lepe in sexy stvari, povezane s tvojo punco. Delaj na gradnji lepega in kvalitetnega odnosa.
Če pa bi že prišlo do tehničnih težav, jih boš od strokovni pomoči tudi odpravil.
Me spomne na prijateljicinega bivsega ki je imel po merilih majhnega vendar je njej USTREZAL. to mu je povedala, on je vidu in cutu da je temu tako. Ko pa je sla ven z menoj pa da je on bil isto kje pijan je pa takoj zacela dobivat neke posesivne sms-e ce je sla na drug k*rac in take.. tako da kot so ti zgoraj rekl, da ne bo na koncu te tvoj problem pokopu. sedaj je bivsi, ker se mu je vedno odpelal zarad tega njegovga kompleksa.
Pokliči na Društvo za nenasilno komunikacijo in se pojdi tja učit normalnega sporazumevanja. Nimaš samo težav z erekcijo, temveč tudi z verbalnim nasiljem.
Si predstavljaš, da bi imela punca neko kronično bolezen, recimo dermatitis, in bi se znašala nad tabo? Verjetno ne.
Zdaj če nje ne moti tvoja bolezenska posesivnost in ljubosumnost, se v to ne bi spuščala. Itak ji ti verjetno ne bi šel pravit, da to ni okej in naj raje beži od tebe, dokler je še čas, a ne?
pomoje boš moral začet delat na sebi, da si pridobiš občutek lastne vrednosti…preberi si kakšno knjigo na temo osebne rasti in podobne; gradi na sebi na ostalih področjih,potem se posledično uredijo zadeve tudi v partnerstvu, seksu…vse to zna biti povezano tudi s tvojo erekcijo-samo moje mnenje, sicer nisem strokovnjak za te zadeve 🙂 ; nekje sem prebrala enkrat verz ki se mi zdi da sigurno drži in pravi:the most important sex organ is the brain,….
srečno
“Vedno znova me obhajajo misli da me bo prevarala da nisem dovolj dober zanjo , zaradi mojih težav“
V tem stavku je ključ do tvojih težav. Življenje se nam dogaja tako kot razmišljamo in verjamemo. In tvoja vera v vajin odnos je trenutno smrtonosna.
Spremeni svoje misli, nadzoruj in spreminjaj svoja dejanja v pravo smer. Počasi, korak za korakom, a odločno in vztrajno. Prepričaj z dejanji sebe in njo, da si vreden te ljubezni.
Sem dal podobno čez. Bodi vesel, da te ima punca rada in si želi, da greš čez to. Če ona tega ne bi odobravala bi te pustila že zdavnej. Ti pa predlagam, da proba punca z oralnim poprijemom. Je veliko bolj intenzivno kar se dražljajev tiče in še to, da se tebi praktično ni treba trudit. Sedaj preveč razmišljaš in bo vsakič isto. Sem dal podobno čez in je ratalo šele pri oralnem sexu. Ljubosumje in izpadi pa jo bodo odgnali pol boš pa res meu problem. Good luck