Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija razlika med bioresonanca, bicom in biospectrum

razlika med bioresonanca, bicom in biospectrum

Kaj je razlika med bioresonanca, bicom in biospectrum?
Hvala

Razlika med enim in drugim je v samem aparatu.Jaz uporabljam biospectrum za zdravljenje Fantomske bolečine.Sem zelo zadovoljen od kar ga imam doma ,mi zelo omili bolečino.Tisti ki pravijo da je lari-fari so neuki.Aparat ti pomaga 70.procentov, ostalo pa moraš ti verjet da ti pomaga.

Razlika je več kot ogromna.
Biospectrum kot edini aparat deluje na celotnem biofrekvenčnem valovanju, kot ga ima živ organizem, človeško telo. To je elektromagnetno sevanje v frekvencah z valovno dolžino od 0,5 mikrometra do 10 milimetrov ali 10000 mikrometrov. Ta podatek je plod dolgoletnih raziskovanj veliko znanstvenikov po vsam svetu. Ga ni aparata, ki bi imel tako sposobnost elektromagnetnega oddajanja. Telo sprejme, kar je sebi enako in zaradi tega se dogaja celotna bioresonanca po vsem telesu in istočasno deluje biospectrum tudi preko akupunkturnih točk….deluje istočasno tako na termičnem kot na netermičnem principu. Ni potrebno iskati po telesu, kje vibracije niso prave, telo se samo zdravi povsod kjer je potrebno, če pa vemo kje je potrebno, pa še bolje, ker se tam usmeri več pozornosti. Zato je biospektralna biokomora najcelovitejša v smislu biospektralnega sevanja. v komori je celo telo izpostavljeno tem frekvencam.
Biospectrum ima veliko svetovnih nagrad za inovacije….. ima certifikate kot medicinski aparati razreda lla po vseh celinah, trenutno g. izumitelj, kot vodja, deluje na inštitutu v Ameriki. Narejenih je bilo 10000 kliničnih raziskav na raznih področjih.
Veliko je strokovne literature na razpolago in če vas karkoli več zanima o tem, obrnite se na biospectrum center v Lj. vam jih bomo z veseljem posredovali. http://www.biospectrum.si
Lp, Igor

New Report

Close