Različne bolečine-kdaj ponovno zdravniku?
Pozdravljeni!
Imam 31 let, suhe postave, nekoliko premalo mišic. In bolečine v različnih delih telesa. Pretežno v predelu hrbtenice, leve ritnice, bokov-kolkov, desni palec in zapestje, desni del vratu-rame-lopatice, gleženj, kolena (nekatere pridejo in grejo, druge se redno ponavljajo, enkrat boli narahlo, drugič vseka kot strela z jasnega močna bolečina. Nekatere bolečine so tope, druge pekoče, čutim mravljinčenje. Pazim na držo, gibam se dosti, vendar sedaj bolj rahlo, ne tečem več, pač pa hodim v udobnih supergah, počnem kar lahko, kolikor lahko, pa vendar me vseeno skrbi, da sem za svoja leta prevelik “kripl”. Redno se tudi masiram za raznimi žavbami, od začetnega naklofena, do arnike, vražji krempelj, grelna krema, hladilna krema. Je pa res, da sem lani padla po stopnicah, sledilo je mesec dni bolečin, a potem je počasi minilo, zdravniku pa takrat nisem šla.
Že 8 mesecev se ne morem upreti na zapestje, niti sezut čevlja, ker me v predelu palca-zapestja zelo zaboli, je tudi zatečeno, ni polne gibljivosti, moči tudi ni. RTG normalen, kirurg pravi da ni za operirat, a diagnoze nimam. Od zdravika sem bila avgusta. Zdaj so se pridružile druge bolečine. Naj grem zdravniku ali se spravim fizioterapevtu ali kaj tretjega?
Za odgovor hvala vnaprej, upam, da nisem predolga.