Najdi forum

Razlaga tretjega stevila

Lep pozdrav

Kaj pomeni 3 stevilo( Zivljenska pot)?

Torej jaz imam stevila 7 2 1…. In me zanima kaj to pomeni?

In s katerimi osebami /st. bi potem v tem osnovnem spektru najbolje sovpadala? In kot stevila 1 na poti/// kaj to sploh pomeni

In ker sem zasledila tudi, da bi lahko drugo stevilo torej v mojem primeru stevilo 2 interpretirali tudi kako smo v komunikaciji… bi prosila tudi za to razlago.. ?

[center]721 DZK – Devet Zvezdni Ki[/center]
Za te ljudi je življenjskega pomena, da jim je namenjeno dovolj pozornosti, zato jo tudi neprenehoma iščejo. So zelo tankočutni, hkrati pa samo zaščitniški, drugi pa nanje pogosto vplivajo na tak način, da se počutijo ogrožene.

Svoje čustvene ranljivosti se dobro zavedajo in ker so radi v družbi, ne kažejo vedno pravega obraza. Za družbo so ene vrste ljudje, znotraj pa so povsem drugačni. Pričakujejo, da bodo ljudje okrog njih simpatizirali z njihovimi notranjimi občutji, pa če jih izrazijo ali pa ne! Ko v družbi dobijo dovolj pozornosti, so običajno dobri poslušalci, ob tem dobijo vpogled v misli drugih ljudi, vendar redko postanejo zaupljivi, večinoma so zelo oprezni z izražanjem svojih občutkov.

V ljubezenskih odnosih imajo mnogi težave ravno zato, ker zelo težko zaupajo in se prevečkrat branijo. Včasih so tako oprezni in se pripravljajo toliko časa, da se partner preda – in odide…

Če si najdejo ljudi, ki jih podpirajo in izberejo cilj, ki jih zanima, so lahko v poslu zelo uspešni, kadar jih ne premami denar. Ko pa je denar na prvem mestu, se v njih prebudijo strahovi, zaradi katerih se kljub kupom denarja počutijo ogrožene – seveda pa so posli potem res neuspešni.

Zelo radi pomagajo ljudem, s katerimi so si blizu, vendar pa pričakujejo tudi primerno hvaležnost. Kadar se jim zdi, da so prejeli premalo običajno izgubijo interes za partnerstvo.

Mirza Terzimehić, inž. svetovalec za feng shui Telefon: 01 50 71 856 GSM: 041 768 571 feng shui je enostavna, čudovita modrost http://www.mirza.si

New Report

Close