Najdi forum

razlaga sanj – prosim

Pred tremi dnevi sem sanjala , kar me še danes mori, tako resnično in grozno, kot da bi to zares doživela:
s prijatelji in nekaj sorodniki smo se skrivali v stari visoki, sivi hiši, kjer je bilo vse odprto, saj so bila vsa okna in vrata uničena. Zunaj so mrtvi ljudje (kot zombiji v grozljivkah) iskali hrano – nas. Dokler smo bili tiho, nas niso mogli opaziti. Naenkrat so nekam izginili in v tistem trenutku smo se prestavili na druga skrita mesta v hiši. Jaz sem šla izpod mize in se skrila za naslonjalo kavča, skupaj z moSkim, ki ne vem, ali je bil oče ali moj mož, ali nekaj vmes. Za trenutek sem obžalovala, da sem se skrila s tem moškim, saj bi naju lahko hitreje našli, vendar ni bilo časa za kako spremembo, saj so mrtvi prišli nazaj. V naslednjem trenutku je ta moški vstal, ustrelil mrtveca in ob tem zavpil, poglejte, tako je treba. Takrat sem vedela, da je z nami konec, saj jih je zvok opozoril na nas. Strah, bes…vendar sem zatisnila oči, saj sem vedela, da je z mano konec. Odločila sem se, da oči ne odprem, pa naj bo karkoli. Res me eden od mrtvih zagrabi, nadene na ramo in nese stran. Drug začne jesti moj hrbet in pomislila sem, je hudo, vendar se da zdržati, ni tako hudo kot izgleda. Nenadoma sem se znašla v prostoru iz belih zidov, 6 belih ploskev…tam sem odprla oči. Sredi vsake ploskve, zidu je bilo pravokotno stekleno majhno okno. Na tleh je bilo večje in kot bazen napolnjen z vodo. Na notranji strani je bila čez okno – bazen razpotegnjena rdeča vrv v obliki črke x. Proučevala sem okna, bazen, kako bi pobegnila. Skozi okno sem videla, da je noč, a v medli svetlobi se je razpoznalo veliko zelenega grmovja, dreves, bogato rastlinje, lepo urejeno. Strah me je bilo gledati skozi okno, da ne bi sprovocirala kakšnega ugrabitelja. Skozi bazen bimorda lahko preplavala, vendar sem bila prepričana, da so zunaj in čakajo. Želela sem umreti. Na trenutke sem se tolažila, da je to le snemanje nekega filma in bo konec… Iskala sem način kako umreti. Naenkrat se je znašlo na tleh polno rjavih hroščkov, ki so bili majhni a grdi. Postavili so se v poln krog, v sredino na njih pa je prišlo nekaj velikih, čudovitih metuljev. Vsak je imel drugačno barvo pastelno kril, zeleno, rumeno, rdečo, modro….in s črno tanko obrobo kril. Tudi oni so se postavili v obliko kroga, eden ob drugega in nemo trepetali s krili.. Zagrabila sem vse metulje in si jih stlačila v usta, z namenom, da se zadušim. Zaradi suhih ust so mi v ustih obtičali in še zdaj imam spomin občutka njihovih kril v ustih. Tako so se sanje končale. Ostala sem v zmedi, živa, sama…Ni pa me skrbelo kaj je z drugimi ljudmi.
Ko to čitam, se sama sebi zdim nora, saj je res grdo. A vem, da so le sanje, ko možgani pač nekaj predelujejo. Prosila bi nekoga, da mi napiše kaj mu po tem ostaja. Kaj so te sanje?
Upam na odgovor in hvala vnaprej!

Kadar me nekaj hudo teži, ponavadi tudi bolj smotano sanjam. Na srečo tega ni veliko.Vem pa, kam pes taco moli takrat. Sanje naj bi bile neizražena podzavest v budnem stanju.

New Report

Close