Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo razkisanje in nizka teža

razkisanje in nizka teža

Pozdravljeni,

oglašam se prvič. Odločila sem se, da je skrajni čas za razkisanje. Začele so se mi težave s srcem (težave so se začele z utrujenostjo in aritmijo, ugotovljeno imam peridardialni izliv okrog srca, verjetno povezan z kakšnim začetkom revme). Vsekakor moram spremeniti način prehrane, saj so sladkarije na mojem jedilniku vsak dan. Povedati moram, da imam le 47 kg na 168 cm, nikakor se ne morem zrediti, jem več obrokov na dan, (od OH, sadje, zelenjavo, kruh…razen mleka in mlečnih izdelkov… ostalo skratka pa vse, velike količine). Ker imam pogosto vnetje mehurja (že 10 let) popijem najmanj dva litra vode na dan.

Ne vem, kako naj se lotim razkisevanja, da mi ne bi teža še bolj padla. (Če npr. sedaj spustim en obrok, npr. večerja, potem v tednu dni kar zgubim na teži). S čim naj zamenjam sladkarije? S čim naj zamenjam kruh?, moko? Naj povem, da mlečnih izdelkov ne konzumiram.

Naj povem, da uživam veliko doma pridelane zelenjave. Hvala za odgovor, ker potrebujem nekoliko spodbude, da bom morda kljub padcu teže, vztrjala.

Suhci morajo bolj počasi razkisati, ker morajo jesti tudi nekj beljakovin (mesa). Pri vsakem obroku žlico olja, seveda kakovostnega. Sladkarije nadomestite z oreški.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Hvala za odgovor. Torej postopnost. Kaj pa čiščenje jetr, mi priporočate ali je bolje da tudi tu grem postopoma? Bojim se, da bom padla skupaj brez hrane- namreč ne zdržim čisto nič.

Najprej se malo poredite in telesu dodajte minerale, potem pa si očistite jetra (npr. v jeseni). Res jejte več kakovostnih rastlinskih olj, ker vam bodo zelo koristila.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close