Najdi forum

Kot pravi Dr. Zoran Milivojević, poteka po razpadu ljubezenske zveze proces razljubljanja. Razhod tako ni le dogodek, ampak dolgotrajnejši proces, v katerem se poslavljaš od človeka. En čas moraš biti sam, da sprejmeš realnost takšno kot je, postaviš samega sebe v nov kontekst in začneš delati na sebi ter se ukvarjati s tem, kar te veseli. Z bivšo se ne ukvarjaj več, preteklost je vedno preteklost z razlogom. Pozabi, da bosta še kdaj skupaj, kajti to se ne more zgoditi, sploh ne s srečnim zaključkom. Ko boš vse uredil v svoji glavi in boš notranje srečen (kar sedaj nisi), boš pripravljen na novo dekle. To pa ti garantiram, da še ne bo kmalu. Lahko mine tudi dve leti in še več.

Se strinjam. Vidim da je res tesko vse skup in res nisem srecen po stirih mescih. Saj sm prkinu stike i vse iz fbja ter vse slike zbrisu.. Ampak problem je ker je ona se povr soseda in se vsaki dan mim pelje ze ko je vidim se zlomim. Dojemam vsaki dan bolj kar je blo je blo ter naj pozabim nanjo. Sam se skoz so trenutki polnih upanj. Nato se sprasujes sam pri sebi zakaj je prislo do tega in kje sem naredu kiks… Saj je rudi ona rekla da je mogoc stem nardila napako da sva šla sirm sam kaj je je. Po en stran si je zelim ful nazaj po drugi me pa nekak odbija… Se priznala je tudi da sama neve kaj bi rada v naprej. Tako da si pravim in vsi ostali pravite cas bo pokazal svoje. Mene je res potolklo vse skup in se zavedam kaj sm zgubu. Jaz os svojih napak nebom vec ponovu. Nekaj me je naučila ta zveza. Res da me je pa ogromno strah da ne najdem vec sorodne duse kot je bila ona. Ali nasploh punce…

Jurček, tega da ne bi našel punce, se v Sloveniji res ne rabiš bat. Res pa je, da moraš biti moški na mestu in malo razumeti žensko psihologijo, kar verjetno že obvladaš glede na to, da nisi več devičnik. Lepih deklet je veliko, moških na mestu in s samozavestjo pa bolj malo. Ravno danes sem čakal na eno izobraževanje, lepih deklet kar nekaj, a noben fant se ni upal začeti pogovor s katero. Vsak zase sedi v depresiji in gleda v tla ali kadi cigaret. Čisti poraz moških. Edino jaz sem začel pogovor z eno simpatično punco.

To ti dam za prav. Ker vem po sebi… Meni ni noben problem zacet pogovor z kako punco pa mi je simpaticna al pa ne. Samo ko pa pride do kaj vec pa zmrznem… Ker vem po tej kako je blo ker sva se poznala ze prej dolgo nikol nc imela pol se pa sam zgodilo. In tukaj je ta strah.

Hojla,

Avtor kolikor vidim si ti očitno postavil dekle za sonce v tvoji osebni galaksiji, ker nikjer ne omenjaš, da se recimo ta čas prebolevanja športaš, ne vem igraš kitaro, preigravaš kakšne špile, se izobražuješ oz. imaš službo,… v glavnem napaka. Niti ne omenjaš, kaj si kaj prej počel, preden si spoznal njo.
Delo (kakršnokoli) je zdravilo, torej – omisli si kakšen nov hobi ali starega obudi (katerega si moral recimo ali zaradi nje, posredno ali neposredno opustiti) in se s tem ukvarjaj. Dela čudeže, verjemi. Čas res celi vse rane.

Hm… boljša varianta bi bila, če bi se Vi tipi začeli med sabo (tam) družiti, pa se smejati, pogovarjati. Bi vsi pridobili na neki vrednosti (v relaciji do žensk tam). Neka pokvarjena logika Governing Dynamics skratka. Kolektiven ignor XX kromosomskega bazena bi bila za naše izumirajoče-se prgišče beta, theta samčkov zelo dobra poteza, samo kaj, ko je preveč zatečenih jajc okoli. 😐 😉

Ne bi rekel, da se je šlo za poraz tistih moških tam, saj niti ne veš ali so bili samski ali ne. Se pa žal ne vrti vse okoli žensk (sploh kakšne so današnje), se da početi še marsikaj drugega. Obstaja več kot samo visenje v lokalnem pubu in srkanje motnega piva (ob gledanju že vnaprej zrežiranih tekem Lige prvakov). 😀

Glede na njihovo osebno karizmo in odsotnost okusa za stil, si upam trditi da je večina od njih samskih. Bi se začel pogovarjati s kom, vendar me je negativna energija, ki je izžarevala iz večine osebkov moške populacije odvrnila od tega. Nasploh pa je moj moto, ko pridem v nek nov prostor: ne izgubljaj časa z moškimi in neprivlačnimi ženskami, osredotoči se le na luštna dekleta. Če veš kaj želiš doseči, boš to tudi dosegel.

New Report

Close