Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Ravno z dopusta

Ravno z dopusta

Ker sem tudi sama malo žalostna, bom povedala svojo poletno zgodbo. Ginekologinja me je odpravila na dopust s spodbudnimi besedami : Mogoče se pa vrnete noseči!!
In sem upala. Na sanjskem dopustu, kjer me je mož razvajal na tisoč načinov in sva se predajala ljubezni vsak dan, uživala na soncu in kristalno čistem morju, ko je veter nosil vonj po sivki,.., in je bilo vse tako lepo, sem pomislila: Zdaj so bili pa idealni pogoji… Če pa zdaj ne bo zgratalo, pa ne bo nikoli.
No, in dober teden po dopustu sem dobila menstruacijo, in želja, da mi ne bo treba na že naročeni postopek umetne oploditve je šla ….
Tako se je zgodilo meni. Želim, da bodo kateri poletni meseci prinesli veliko srečo!!!!

Lucija

No Lucija meni je ta zgodba zelo znana. Pa se ni nič zgodilo. Ampak če povzameš od vsega skupaj pa si se vrnila sproščena in z novim elanom ter zmagam napoti.

Želim ti, da boš kmalu zibala.

LP Ema

Lucija, tudi jaz sem mislila, da bo dopust tisti, ki bo pripomogel k moji želji. 14 dni sem samo uživala in imela v tem času ovulacijo. Tisti dan, ko sem prišla domov, pa nisem prišla samo jaz, ampak tudi M. No, vsaj toliko je bila uvidevna, da je počakala, da sem se razpakirala, ha ha ha

Tudi jaz upam, da bo katera imela večjo srečo in da se bo lahko pohvalila, da je bil letošnji dopust zanjo uspešen.

Ema, stokrat ti hvala za vzpodbudne besede. Da bi se le uresničile. Uživaj poletje. Lucija

Hvala enako.Pa vse se sprašujemo, če se to samo nam dogaja. Žal nas je očitno več takih. Mogoče BO pa naslednji mesec.

Ja , Lucija tudi z mano je bilo enako samo, da sem M dobila celo že na morju.
Upajmo, da bo več sreče za vse nas prihodnjič.

Lp, Bianca

New Report

Close