Najdi forum

RANDES VOUS S SAŠOTOM

Hojla, Sašo..pa kar na britof za zidam pa to ;))) Ma sem ji fovž tud jest. Se bomo morli zmenti za en kofe ;)))
Stari, danes ti je še dolg šiht, jutri si fraj…U sredo pa še kakšno zdremo! Do takrat pa

Lep pozdrav na vaš konec!

BTW V soboto in nedeljo imamo na Sorico gorsko hitrostno, baje bo zanimivo…prvič pa to……

Jani

Počakte me še 8-10 minut, ker ne znam tako hitro tipkat

Najprej javno povem, da bom Allegro v prvi priliki…….za ušesa.
Namreč, moja preljuba žena je danes končala porodniško in se vrnila v službo, kjer so baje prišli tudi do interneta.

In kaj bo bo prva stvar, ki jo bo videla, ko bo šla gledat tiste strani, po katerih se njenemu možičku kar meša? Jao Bože, da mi je vidti ta obraz!!!!
No, če me bo čez 5 minut poklical njen odvetnik, potem bom vedel, da ni brala do tu…. 🙂

Lepa frizura….jao ljudi, aja, točno, torej, to je zaradi pokopališča, mrtvih in pietete do njih, da ne bo kaksnih napacnih interpretacij !!!
Uhan je res, res pa je tudi to, da na verižici visi konjiček, najljubši Allegrin “konjiček”, pa je bila zato dobre volje ob pogledu nanj. Žal, je ta konjiček “samo” simbol ene znane Italijanske tovarne športnih avtomobilov, katere ime se začne na f…..

Sedaj pa zares.
Z Allegro sva ugotovila, sicer preko foruma, da sva soseda čez hrib, sosedje si pa moramo pomagat a ne?
Kdor ima dostop do Primorski Novic iz dne 21.09, petek, naj si notri preber članek o konjeniškem pohodu kluba iz Ilirske Bistirice, po naših lepih krajih, tudi skoraj dobesedno mimo moje hiše. In tako je naneslo, da sva dva, ki sta se prej samo prepucavala v postih, dejansko videla v real life.

Kar je tisto, o čemer vedno trobim, da mi je najlepše pri vsem.
Imeti oprijemljive prijatelje, zares, tu, sedaj. Da potrošimo manj impulzov.

Še besedica o avtorici prispevka.

Če bi hoteli v šolski učbenik NARISATI besedo eleganca, potem bi bilo najbolje, da bi dali noter sliko od Allegre, po možnosti še na konju.
Res, jih je bilo ene 25, in malo je manjkalo, da bi se falili, tako da, res, mi je žal, da nisva imela več časa za kak klepet.
Iz tega hriba, jih je vodila pot naprej, tja, kamor najbolj pozna stezice ravno ona, zato mi je kot prva odjahala izpred oči..
Ne smem se spomnit ostalih lolekov, kako so ubogo izgledali proti njej, res je bila po pravici na prvem mestu.

Allegra, prelepo vas je bilo videt, upam, da bo še kdaj priložnost, sicer pa upam, da tudi kdaj na kavi, brez kakega kljuseta, da bomo malo obirali…:)

kalap ,klap ,klap ,.bravo , bravo , hahahahahahah, zelo lepo si to saško opisal ,
stari, lep pozdrav
Saj veš čigav ! hahahaha

Ž
Ma veš da ne. Od ki pa je, tale Allegra? Mora že bit od nekje blizu, če jaha po naših hribih. Sicer pa zadnje cajte itak urejam klet, kot sem ti rekel, dol v globinah pa gsm ne lovi. Ravno zdaj zadnje dni končujem, otvoritev bo kmalu. By the way, a ti res na verižici visi cavallino rampante? Kako pa da nisi bil pol v našem klubu ? Taki smo se tam zbirali ( pa tudi Miro jih še rabi, saj veš, za dirko ).
P

Popoln uspeh demistifikacije. Neč več nisem fouš…..;))))) Sašo, ‘bemti ampak enkrat pa enkrat, kofe pa to… Lep dan!

Jani

Saj ne bi bilo treba tako izčrpno. Ampak hvala. A se vidva vikata al je ona res taka lepa gospa ? Gor na konju najbrž res.

LP,Kaja

Kaja, pretiraval je!
Ni me vikal, mislil je, da nas je bilo lepo videt, toliko konj na kupu, pa na tako lepem kraju…

Ja glih za to.

Če grem v klub, ne bom mogel več viset na ograjah ob progi, ampak bo treba delat, to mi pa ne diši, ko je dirka….

Sicer pa, obesek, no ni to čisto, da sem pravi tifoso, dobil sem ga pač iz enega drugega konteksta, a to je zgodba za v tvojo klet…mmm, a bova vzela Allegro zraven?

Ja, je čisto, čisto blizu 🙂

Sašo, najprej hvala za komplimente, seveda si pretiraval, ampak pustimo…
glede mojega posta pa – moral bi ga vzeti bolj za hec, kakor je tudi bilo mišljeno.

LP, A

PS: da se žena ne bo bolj jezila zaradi kakšnih tvojih preteklih postov, kot zaradi tega mojega???????hehehehe….poizkusi se zmeniti s Primožem, da ti jih pobriše

Hvala za popravilo Allegra, ja sploh nisem opazil.

Ja, pohvalil sem celo družbo, Kaja!

Sem se pa ustrašil že tam, na Tabru, ko sem rekel : “Kako ste ?”, pa sem mislil na vse, ne samo na Allegro.

Ti, Allegra, res ne vem, kaj so mislili, packi, packonasti.
A, da si bova kar tukaj slabo vest prala?

Kaja: nisem pretiraval.

Too late, so sprintani doma.

Živ
Ja, seveda jo bova vzela zraven. Še mizo naredim in pobelim, pa v Babiče skočim in bo klet nared. To je bil prej star vodnjak, ki sem mu dodal grade in strop iz stare hiše in vse skupaj obnovil. Ma kaj bi ti pravil, saj boš videl. Kar se tiče pa dirkanja: prejšnjo nedeljo sem dobil pizzo od sina, ker sem stavil na pravega zmagovalca.
P

A lohk tut jest ?

Ma koga , brez mene ???

Allegra in Saško, super, da sta se videla v živo !

Lp, Jana

Živjo
Ja veš da, stoprocentno. Saj kar se hrane in pijače tiče nisi prezahtevna? Imam pršut, panceto in zašink, sir je ovčji in kravji, kruh od Brioša, vino pa Refošk iz Babičev. Samo povezat se moramo nekako, da se najdemo, ker ta klet je prav na robu ene male vasice, daleč od pomembnih mest in poti.
Pozdrav

A vi vsi mislite, da sem jaz vosek ? 🙂

Ti kar Sašota kontaktiraj.Me bo on obveščal.Kar se pa papice in pupice tiče – mnjam, vino pijem sicer belo, ampak če je domač črn al rdeč je pa še boljše.Bom spet mal grešila.

LP,Kaja

U, Gabriel, ti maš domišljija (Color Medvode).
Me veseli, da boš tudi mene vzel v štjerno.
Lahko prinesem tudi jaz kaj dobrega za pojest.

Ali je dovolj blizu ta štjerna, da prijaham?

New Report

Close