Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Dermatologija rakaste spremembe?

rakaste spremembe?

Lepo vas prosim za nasvet!

pred 3 meseci sem si dala pri dr. Fabjanu povecat prsi. Rez imam pod dojko. tik ob mestu reza pod desno dojko imam tudi materino znamenje. Znamenju se je doktor sicer izognil in je vse zgledalo normalno, dokler nisem danes opazila, da znamenje raste in sicer nepravilno. Zraslo je točno na mesto reza, novo nastali del je temnejši in mislim, da je moral zrasti v zadnjem mesecu, saj ga prej nisem opazila. Problem je, ker se mesto reza drgne z modrčkom in vsak dan brazgotino mažem z Dermatiksom (ce ima to kaksno povezavo).
Prosim svetujte mi, kaj naj naredim? K svoji zdarvnici raje ne bi šla, ker me je strah, da bom predolgo čakala na obisk pri dermatologu. Je v Mariboru ali tudi v Ljubljani kakšna privat ambulanta, kjer imajo čimveč izkušenj z rakastimi spremembami na koži in sem lahko hitro na vrsti? Ali naj grem kar k dr. Fabjanu, da mi znamenje odstrani?

Lepo prosim za cimprejsnji odgovor. Hvala!

Nana

POzdrav!

Obrnili ste se na dermatologa, ki opravlja tudi kirurške posege znamenj.
Vsekakor pa je tudi dr. fabjan pravi naslov za tak poseg.

V koikor je znamenje spremenjeno, pa ga je potrebno vsaj pogledati!

LP

Prim. Boris Kralj, dr. med. specialist dermatovenerolog, flebolog *** Dostopnost: Remeda Domžale, tel. 082055436 *** Estetika Fabjan, tel. 042365550

New Report

Close