Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? Rak prostate-2 zasevka

Rak prostate-2 zasevka

Pozdravljeni!

Sem nova na forumu…na zalost takšne forume zacnemo prebirati, ko se soocimo s to boleznijo in se pred tem ne zavedamo koliko takih je okoli nas.
Moj oče je star 47 let in so mu julija potrdili rak prostate.V začetku avgusta je naredil še MR in CT. Pred tem je bil enkrat na konziliju od takrat pa ne duha ne sluha o ničemer. Vsak dan klicari na OI, svojega urologa a vsi še “pregleduejo izvide”. Sama imam prijateljico, ki je medicinska sestra in je pogledala v računalnik, ce so izvidi ze gotovi. Vse je ze gotovo in sicer oce ima carcinom prostate in zasevke na 5. vretencu in sramni kosti. Zdravniki ga se nic ne klicejo na konzilij, sam pa je zelo zaskrbljen in cakanje ga psihicno obremenjuje.
Sama sem zelo pozitivna in obe z mamo ga opogumljava, da bo vse ok. Oče se zelo dobro pocuti, nic ga ne boli le strah ga je, saj povsod slisimo, da bo umrl in podobne zgodbe.
Jenlje zdravila in bil je ze na injekciji na zacetku avgusta. Verjetno bo imel obsevanja. Zanima me ce je imel ze kdo kaksno podobno izkusnjo. Se da taksna oblika kakorkoli zazdravit/karkoli..?
Njegov PSA na začetku preizkave je bil 54. Ultrazvok BP, prostata povečana.

Se opravičujem zaradi dolgega pisanja, ampak me zanimajo tudi vaša mnenja..

Hvala

New Report

Close