Najdi forum

Če imate otroka v domu Matevža Langusa v Radovljici bi bila zelo hvaležna, če mi lahko podate nekaj svojih izkušenj. Sem pred težko odločitvijo in bi mi vsako mnenje koristilo.

Popo,
upam da se bo oglasil kakšen starš z izkušnjami.

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

Danes sem se šele lotila prebiranja tega foruma, tako da bodo informacije ki vam jih bom posredovala najbrž naletele na neplodna tla pa vseeno…
– verjamem, da je za vsakega starša vključitev svojega otroka v CUDV stresen dogodek in se istočasno sooča z najrazličnejšimi strahovi. Vendar vam sama iz prve roke lahko zagotovim, da je za varovance v Radovljici resnično dobro poskrbljeno in da se vodstvo, predvsem pa sami zaposleni iz dneva v dan trudijo da tem otrokom oz. starejšim osebam ponudijo kakovostno bivanje.Iz očeh varovancev pa je v večini primerov moč razbrati zadovoljstvo.

Dvojčica, hvala za vaše pozitivne misli.Lahko vam rečem, da nikoli ni prepozno za prijazne besede.
Med tem časom sem spoznala že večino osebja in sem spoznala, da svoje delo res opravljajo s srcem. Naša hči bo premeščena tja nekje v sredini novembra, do takrat bo pa še doma. Se je full zavleklo, ko sem čakala strokovno mnenje in odločbo.
Zelo me pa skrbi, kako bom sama to prenesla. Verjetno bom vsak dan tam, upam da me ne bodo siti. Ne bi rada izpadla kot zoprn starš, čeprav ponavadi ne kompliciram preveč.

Popo,

o vsem kar vas skrbi, se boste pogovorili z osebjem. Je tako, Dvojčica?

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

New Report

Close