Najdi forum

Rada bi shujšala

Haha, ja sej potem lahko kakih 100 kalorij vec, jaz si tud to recem 😀 je pa res se boljse, ce ne, ker potem hitreje shujsas 🙂 blagor tebi, jaz sem jih mogla kar lep cas jesti samo 1200 :/ ta je bla res kruta.Ampak sem si sama kriva, ker nisem nic telovadila.Sem pa en cajt hodila celo leto, skor vsak dan na fitness..pa nisem nic shujsala!edino zredila se nisem, druzga pa nic.Meni ful pomagaja hoja, rada hodim in sem na zraku..pa zdej delam dve vaji za rit pa stegna..vtipkaj na yt fitness blender, but tight…huda vadba, vse me boli ze par dni :))

Hodim itak, ker imam psa. Ampak to je v najboljšem primeru tam ene 300 kalorij, če greš za eno uro, od tega pol poti v hrib. Hitra hoja drugače tam okoli 280 kalorij na uro, tek (6 km na uro) dobrih 500 …

Sej vem ja, tek je itak naj vadba za izgubo kalorij.samo pri meni tek no go 😀 crknem, sploh ker sem kadilka o.o sej je kul to, 300 kalorij, 100 kalorij tm, pa se nabere.to je itak men bolj kot ne ucvrstitev telesa, pa zdravlje, kokr pa samo hujsanje.Ko pa grem polet gobarit, pa zmagam 🙂 uh, to je pa po mojem se boljs ko tek 🙂 pa ne cutis napora, ker ti je zanimiv 🙂 ful fajn, da mas kuzka, to res pomaga tud za hujsanje 🙂 prej sem narobe napisala, butt, tighs, pac vaje za rit in stegna, ce bo koga zanimal.vsak teden dodam 5 min novih vaj, cudeze dela 🙂 pa zgleda ful simpl, sam ni 😀

Evo, danes sem se tehtala, 59,6 kg. Začela sem z 60,2 kg. No nekaj malega je šlo, cca 0,5 kg na teden, kar je tudi bil cilj. Upam, da bo šlo dalje tako. 🙂

Tablete za hujšanje – http://thermacuts.si Hotela sem samo povedati, da je Bureno ekstra! Shujšala sem 14 kg v slabih 2 mesecih, kilogrami pa niso se vrnili.

Vidim, da forum stagnira, punce pa rabimo spodbudo:) Tudi sama sem v podobni koži kot ti, le da mi je čez zimo uspelo obdržati jesensko težo, ki pa je vsaj še 3 kg previsoka od želene. Ali si ti poskusila s proteinskim napitkom zjutraj, kot ti je svetoval Mare? In kako ti gre zdaj?

Sončno vreme prihaja in vse bo lažje!

Ojla hujška, hvala za tvoje sporočilo. 🙂 Forum ne stagnira, smo se pa preselile v drugo temo: Hujšanje, tokrat zares (…) 2016. Tam lahko prebereš naše napredke in borbe in rezultate 🙂 Ja, meni je nekako uspelo, kot si videla, sem začela s 60,3 kg, sedaj sem na 56,1 kg. Še cca 2 do 3 kg bi rada shujšala, ampak že sedaj sem zelo zadovoljna. V teh 3 mesecih sem torej shujšala 4,2 kg. Počasi, ampak mislim, da je tako najbolj učinkovito. Beljakovinskih praškov nisem jemala, se pa držim tega, da za zajtrk pojem jajce in mali košček kruha (odvadila sem se dodatnih salam, sirom, maslu itd kar sem prej pojedla POLEG jajca) in veliko belo kavo. Drugo pa večinoma jem isto, samo res manjše obroke, probam več zelenjave kot npr. testenin, popoldne pojem kar mi paše, tudi kak kos torte včasih (včasih!!) zraven kave, zvečer se trudim bolj kako skuto, sir, tuno in res malo kruha, in to počasi gre, večkrat na dan po malo. Samo obroke sem res zmanjšala za polovico in mi je čisto dovolj. Res zelo majhne spremembe so včasih dovolj za shujšati, samo res se jih je treba držati dosledno in seveda tako jesti do konca življenja 🙂 Upam, da bo šlo. Kako pa si se ti kaj lotila? Teh par kilc bomo pa že še sklestile! 🙂 No moj največji problem pa je, da se nič ne gibam. Tudi to bom spremenila, sem obljubila sama sebi, da začnem v tem mesecu s fitnesom.

Čestitam, res lepa novica. Potem se bom pa še sama prestavila na ta forum. Sama sem sicer še vedno na 57- se pravi, trenutno stopicam na mestu, ampak sem odločena, da zborbam še teh par kg. Pri meni je očitno problem, da še vedno preveč pojem. Gibam se bogato, kar se tega tiče, sem zadovoljna.

Se še beremo.!

Hvala, želim tudi jaz tebi, da ti uspe. Počasi, saj na hitro enostavno ni učinkovito. Če se že toliko gibaš, že veliko narediš. Poskusi za začetek s kakšno majhno spremembo, te so ponavadi tudi dovolj, npr. zmanjšaj vse obroke. Tako sem jaz naredila, ok priznam, da prva dva tedna ni šlo nič dol, ampak sem vztrajala, potem je pa začelo in še zdaj gre. Jaz sem si enostavno začela dajati na krožnik pol manjše porcije – pri vseh obrokih, ne samo pri kosilu. Na začetku sem bila lačna in sem samo čakala, da minejo 3 ure, da grem spet nekaj pojest. Ampak telo se hitro navadi na manj hrane in potem sem bila po obroku sita. Je pa tudi res, da za kosilo vedno jem kako zelenjavo zraven, ki pač ne redi in te bolj nasiti. Če nič drugega si skuham zraven 2 korenčka. Zvečer pa jogurt, skuta, tuna, mogoče mali košček kruha, vsaj 3 ure pred spanjem. Jaz mislim, da bi ti že samo to zadostovalo za te 3 kg, ampak bodi vztrajna, četudi ni rezultatov takoj, ponavadi nekaj časa traja preden začnejo kg padati, sploh pri nas, ki imamo manj odvečne teže. Sem pa ponotranjila eno misel od pravekave, ki mi je pomagala, in sicer, da je hrana enako dobra, tudi če jo poješ manj. 🙂 Se pravi, če se mi res zalušta npr. bureka, ga pojem pač samo pol in je enako dober, kot če bi ga pojedla celega. Pa še dobro se počutim po obroku, kar se zagotovo ne bi, če bi pojedla celega. 🙂

New Report

Close