Najdi forum

rada bi fanta…

Pozdrav!
Jaz pa imam tudi po svoje zelo butast problem…
Stara sem 18 let in bi zelo rada mela tipa. Vsaj za čez poletje.
Ampak imam tudi pogoje, da je kar ql za videt, pa še, da je nežen in pošten.
Ne vem kje ga najdem, saj ga iščem, pa brez uspeha.
Upam, da vas nisem spravila od živce s temi mojimi… “problemi”…
Hvala in LP

Joj kaksno nakljucje – jaz bi pa rad zensko… ce ne drugace vsaj za cez poletje… ampak bi mi tudi kaj trajnejesega prislo prav…
Pa tut je fino, ce dobr izgleda… 🙂 samo nocem pa prevec dati na zunanjost, ker to navadno vara… (tud lastne izkusnje)…

Par priporocil, ki jih jaz sicer ne upostevam, pa bi bilo fino, ce bi jih:
– hodi VEC ven
– bodi VEC v druzbi, s prijateljcami, kolegi
– pojdi kdaj v kino
– pojdi kdaj na kaksen koncertek
– ce te kksn lepo pogleda, ga lepo poglej nazaj (pa tut ce ti ni usec, mogoce ti bo usec njegov kolega, ki ga bos tako spoznala…)
– uporabi domisljijo… 🙂

a sem mim uzgal? ne pluvat po men, ker moja bivsa ljubezen je vse to storila namest mene… 🙂

Hello Martin krpan 🙂
Naj ti povem, da hodim ven vsak dan, med vikendi pa itak še bol dolgo ostanemo- kakšen žur, koncert, roj. dan…
Spoznavam veliko folka, ampak nikakor ne srečam pravega…
Mislim, da dam preveč na zunanjost… Če mi ni takoj všeč, mislim, da mi ne bo nikoli 🙂
Ne bom te pljuvala, ne se bat 🙂 Lepo, da si vsaj odgovoru 🙂
LP

No ja pa saj je z mano isto… Vedno se branim, ce bi kaksna kaj rada, pa da mi ze po zunanjosti ni kaj prevec usec… ceprav si vedno govorim – zunanjost ni vse.
Kaksna pa si ti? 🙂
Hmmm sicer pa jaz tudi kar precej hodim okoli ampak mislim, da je pri meni problem z druzbo, ki nekako noce komunicirati navzven… in tako obticim vedno v istem krogu in prav nic se ne spremeni… se mi je pa se vedno, ko sem sel v disko zgodilo, da je okol mene prav noro zacela kksna plesat… ampak… a ves… ne vem ce bi mi bil usec osnovn znacaj take zenske, ki vecino casa prezivi v disku… rad bi eno normalno… ce ves kaj mislim 🙂 pa tudi problem mi je eno tako ogovorit… mgoce je to celo moj primarni problem… ampak si vsakic drugega izmislim… grozno…

Milka, sploh se ne sekirat ker imamo (na zalost) vsi take probleme. Tudi jest sem nonstop zuni, prijazen do folka, vsi me imajo za dobrega frenda, ampak tudi nekako ne najdem kaksne “taprave” punce, tiste ki bi (po mojem mnenju) bile prave zame, so pa ze zasedene 🙁
Kar se pa tice problema z zunanjostjo, ti pa povem, kako je s tem pri meni…obstajajo zenske, ki jih samo za 2 sekundi pogledam in si takoj recem, s tole bi ful bil! Ampak je pa se ZELOO veliko drugih, ki niso na prvi pogled nc posebnega, ampak ko se neki casa pogovarjas z njimi in jih bolj spoznas, zacnes vedno bolj ugotavljat, da sploh ne zgledajo tolk slabo in ta problem takoj odpade, pa se obicajno so punce, ki niso glih take, da gleda cela ulica za njimi veliko bolj prijazne in kul osebe, kot nekatere, ki to svojjo lepoto ful izkoriscajo…so lepe, ampak to je pa tud vse.

Problem sploh ni butast.Po moje imajo podobne vse punce(pa tudi fantje) tvojih let.Jaz sem to že “dala skozi” in moj recept je,da si rečeš, da ne boš več neumorno iskala, da se boš zabavala s prijatelji in kar bo, pač bo.In takrat te doleti…Po moje vsi tako zagnano iščejo pravega (ali pravo), da sploh ne opazijo normalnih ljudi okrog sebe.Saj veš – zaradi gozda ne vidiš drevesa…
Uživaj in vso srečo ti želim!

Pozdravljeni!

Lastne izkušnje, podobne vašim, nakoncu prepustiš stvari teči tako kot tečejo.

Fant me je prvič videl in rekel da se bo poročil z mano, seveda sem si mislila, da je malce butas, povrh še ni ustrezal ‘moji idealni podobi zunanjosti moškega’. Kakšna napakica tam kakšna tu! Nato sem ga ‘odjebala’ dobesedno za neke 4 mesece. Toda.
Ko se ti počasi prižge tista ‘žarnica’ nad glavo, spoznaš da tudi ti nisi popoln, gledaš na stvari z drugega kota! Ni vse zunanjost!

Sedaj sva skup že eno leto in zelo mi je žal tistih izgubljenih mesecev. Sicer je bil vezan a je takoj zapustil punco, ko sem mu dala vedeti, da se motim.
Če bi zavrtela čas nazaj bi mu takoj rekla, da se bom tudi jaz poročila z njim, ko mi je to prvi dan rekel! Mislim, da sem našal idealnega moškega!

Pozdrav.
Moje izkušnje.

Aja, moraš pod mus imet fanta, vsaj čez poletje! Halooo? A zato, da ne boš v družbi tako izpadla, da si ga ne moreš dobiti? Hjoj, kaj pa če ga dobiš v jeseni, pozimi ali pomladi? Tako, da ga na vsak način hočeš dobiti ga ravno ne boš – tema, o kateri smo že x-krat premlevali.

Milka, sej ti je že ena povedala recept: Nehi ga iskat. Rajs vlagi vase. Ne vem, pocni kar rada počneš, tko da se boš mela res fajn, da boš uživala. ne vem športi al pa kej. Če rolaš več roli, pa boš sigurn kakšnega tko spoznala. Problem je, da tisti k res iščete enga ali eno, se vam že na deleč vid in to vam vzame del privlačnosti, sproščenosti itd. zato vas folk mogoče al ne opaz al vas pa mal bl z rezervo jemlje. Če ti je pa vseen, pa uživaš v sebi, pol pa rataš privlačen in sigurn te po najdu kakšen, k bo tud tvojim kriterijem zunanjosti ustrezu.

Sam glede zunanjosti je pa tko. Če maš ne vem kakšne kriterije boš pol ponavad končala glih z nekom k ne bo skor nč od tega.

lp
simon

Ko nehaš iskati, takoj najdeš. Preverjen recept. Lahko ti pa dam cifro od mojga bivšega: je zeloo nežen, simpatičen, dober, za povrh vsega ima pa še dober avto in svoj flet. Ups, zakaj sem ga že pustila?? :)))))))))))))))))))))))

ženska, ti si pa tak idiot! le kako boš ti našla poštenega,….pa ne vem kaj še!! po moje pošteni ne marajo začeti s takšno, ki že na začetku poletje pove da bo tam 1.9., ko mora punčkica nazaj v šolo vsega konec!!! si pa res smešna!! no ja, je pa fajn, če te poleti malo okrog vozi, da za kakšno kepico…….a ne?? (haha)

Mensezdi da si enkrat omenila, da sta preredko.

Jst sm bla pred dvema mesecema ista…obvezno sm hotla imet tipa! Ampak bolj ga hočeš imet, slabš je. Greš vn in ti na čelu piše zakaj si uzuni…Pol sm se pa mal skulerala…sicer tut zdej nimam tipa, pa ga prov nč ne pogrešam. Sploh se mi zdi pa totalno butast iskat resnega tipa tik pred poletjem… Na morju spoznaš miljon tipov, pol so pa razne avanturce…Rajši si ga omisli konec počitnic…men se je to že dvakrat zgodil, da sem spoznala tipa konec avgusta…sam se pač ni obneslo…v tretje gre rado ;)… in ga “poskusi obdržat” do naslednjega poletja…Pol ga boš pa lohk uzela tut na morje.

ja ne bos vrjela…tudi jaz mam tak problem…sam poleg tvojih “pogojev” mam jst se da more bit pameten…
res groza..ker nobenga tacga ne najdem…
sam jaz pravm ko bo pa bo, brezveze se zarad tega sekirat=)
enkat ga bom dobila, in takrat bo vse skupi se slajse.
glede tega, da bi ga rada mela cez poletje…polet je pa ja fino bit bret, ker je vse tko na easy, pomojem je bols met tipa pozimi kot poleti, ko se, ce te zebe lahko stisnes k njemu..ce ze gledamo po letnih casih, ceprov jst mislm da je to cist mim.
pa itq je takih punc, ki imajo take in podobne probleme na miljone.
=)

Fantje ne nasedajte!!!…. Ja vec nobeni ne zaupam… trikrat sem pa je bilo dovolj…

Ja, mislim, da imava podoben problem.
Tudi mjaz si govorim, da zunanjost ni vse, ni treba, da je tip takooo lušn, da bi ga mela za fanta. Ampak ponavadi je tako, da preveč gledam na zunanjost! Preveč! Tega se zavedam, ampak ostali me enostavno ne privlačijo… Pa tudi zasedeni tipi so vedno dosti boljši od tistih, ki “poplesujejo okoli tebe”… 🙂

Se popolnoma strinjam!! Ampak…. ? 🙂

Ne, nisem rekla, da ga MORAM dobit. Ampak bi ga rada mela, ker pogrešam tiste tremutke v dvoje… Mislim, da bi ga lahko zlahka dobila, a ne bi ustrezal mojemu “idealu”… Preveč gledam na zunanjost, to je vse…

Hvala za vzpodbudo!?!!

ni zakaj!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close