Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Kontracepcija Rad bi našel kakšno starejšo

Rad bi našel kakšno starejšo

Sem 18- letni fant. Suh ampak hodim v fitnes. Športam itd. Iščem starejšo gospo za druženje in druge potrebe ( odvisno od vas). Rad poslušam in postavim mnenje partnerja več kot svoje. Snap: everyday103

Ojla. 😊 si morda že poiskusil s kakšnim appom? Npr. Tinder, Badoo, Okcupid, Bumble,… pa potem ko si ustvariš profil, naštimaš želeno starost.

Drugače pa nevem, svetujem še kkšno spletno stran kot je npr. Seeking Arragement (odvisno kaj točno iščeš- če iščeš tip ‘sugar mommy’, potem le poglej na to spletno stran. 🤗)

Da bi jo pa prav v živo spoznal… hmmm, to ti pa bolj težko svetujem, ker nevem točno, kje vse bi se take gospe zadrževale. Sem pa zaenkrat še premlada, da bi vedla.

Upam, da sem ti vsaj malo pomagala. 🤗

Hvala za odgovor. Pač sem 18 pa sen že iskal mlajšo. Zdaj pa iščem Mal sterejso. Pač ves 😁

Odgovor na objavo uporabnika
Katrincaa10, 03.02.2023 ob 13:42

Ojla. 😊 si morda že poiskusil s kakšnim appom? Npr. Tinder, Badoo, Okcupid, Bumble,… pa potem ko si ustvariš profil, naštimaš želeno starost.

Drugače pa nevem, svetujem še kkšno spletno stran kot je npr. Seeking Arragement (odvisno kaj točno iščeš- če iščeš tip ‘sugar mommy’, potem le poglej na to spletno stran. 🤗)

Da bi jo pa prav v živo spoznal… hmmm, to ti pa bolj težko svetujem, ker nevem točno, kje vse bi se take gospe zadrževale. Sem pa zaenkrat še premlada, da bi vedla.

Upam, da sem ti vsaj malo pomagala. 🤗

Hvala za tvoj odgovor. Pač iskal sem mlajšo, zdej pa starejšo

Neki mi dogaja z medover pa ne pošilja sms, pol pa pride 2 sms-a

New Report

Close