Najdi forum

Pozdravljeni

Sem računovodkinja z dolgoletnimi izkušnjami in nudim računovodske storitve z davčnim svetovanjem s.p. ali d.o.o..
sem iz okolice maribora

če ste zainteresirani se javite

Za cca 200 knjizb letno na ZR, drugace podjetje z 200 mio bilancne vsote – leasing, delnice, nepremicnine, storitve, brez zaposlenih, prometa na leto cca 20 mio SIT.

Koliko bi racunala za vodenje take firme (DOO)

Halo

torej niste zavezani k reviziji…težko je kar tako rečti o ceni, o tem se je najlažje pogovoriti ko se vidijo stvari oz.vidim kakšnih knjižb je največ

okvirna cena bi bila 40-45.000 sit

bi bila v mejah normale?

joj, oprosti….na hitro prebrala 200 knjižb mesečno…

seveda cena neizmerno manjša cca.30.000 sit

se opravičujem

Ne, 200 knjižb letno… na TRR

Hehe, to pa je servis, še prebrati ne znajo napisanega…

Natančni pa ste

No, kaj je pa v to ceno zajeto? Bilance, poročila, ??? kaka doplačila?

Vi Skupinski, ki ste tako natančni….če vas kaj moti kaj se sploh tu gor oglašate. raje v lepem dnevu uživajte…

zase pa lahko mirne duše trdim da sem natančna, pa če se strinjate ali ne…

glede točne cene ali kakih doplačil, bi se morali ustno dogovoriti….mislim pa da ne bo kakih doplačil…vsaj vsem sedanjim mojim strankam dodatno nič ne računam.

lep dan še naprej

Pikica, mene pa resno zanima.Imam gostinsko podjetje z 20 zaposlenimi in cca. 15 milj. mesečnega prometa.Nismo zavezani riviziji.Prejmemo cca. 100 računov mesečno, plače za 20 zaposlenih, obračun davka….ostalo pa itak veš kako in kaj.Treba je vodit mesečne zaloge itd….
Koliko bi računala za takšen obseg dela.Seveda nisem naštela vsega, številke so pa takšne.

Dobro jutro ponedeljkovo!

Veš, ko sem delala v prejšnjem podjetju sem vodila celotno računovodstvo ravno za gostinsko dejavnost, tako da mi je to področje kar blizu. Da ti povem kar eno tako okvirno ceno, bi bila tam nekje med 45-55.000 na mesec. Seveda se ta cena lahko tudi spusti v kolikor vidim ko se reciva ustno pomeniva in vidim da obseg dela le ni tako velik… moram ti pa povedati, da ne računam dodatno za bilance ali kaka druga poročila.

če te zanima se mi javi, da si potem izmenjava št. telefona in se dogovoriva.

adijo

To bi bilo kar sprejemljivo, žal pa sem šele sedaj videla, da si iz Maribora, Mi pa smo cca. 150 km proč…

New Report

Close