Najdi forum

Zdravo,

Rabim manjše posojilo do 1 mio SIT zaradi manjših težav, ki jih moram rešiti do 30. januarja. Vrnem najkasneje v enem letu, lahko pa se dogovorimo tudi drugace… Ce koga zanima se kaj vec naj tu to pove, da se nekako povetemo.

J.

posojilo dobiš na NLB . Plačevala boš obrok okrog 40.000,00 sit mesečno 3 leta. Upam, da ne pritiskajo nate kakšni tipi, ki živijo od oderuških obresti.

Tudi jaz upam, da si ne boste sposodili od kakih takih tipov. Sicer pa sem nekje brala zgodbo o človeku, ki se je zaštrikal s takimi oderuhi in ko ni zmogel več plačevati obresti in je izgubil že vse imetje, se je odločil in jih prijavil. Kljub grožnjam. Dosegel je, da so šli tipi na sodišče, tako početje je namreč kaznivo.
Banka je sicer tudi ene vrste oderuhec, pa vseeno raje to če že moraš.
Aja, pred leti sem malo brskala po uradnem listu in prebrala notico o tem, kako je banka nekomu rubila stanovanje zaradi neplačanega dolga okoli 300.000 sit. Stanovanje vredno kakih 10. mio je prodala na javni dražbi, razlike pa nesrečnežu prav gotovo ni izplačala. Treba se je pazit
Veliko sreče vam želim, ker bolje pomagati ne morem.

Takoj teci na svojo banko in se zmeni za neko obliko. Jaz osebno si ne bi upala sposojati od neznanih tipov tako velikega zneska, ki te lahko stane vec, kakor si misli.. Pa saj sta ze tudi Klemenitina in Irena menili prav tako.
Uspesno resi zadevo in LP!

To, da banka razlike ni izplačala, ne verjamem (saj v bistvu samo ugibaš, ne?)
Rubež pomeni, da na dražbi prodajo, si izplačajo, kolikor si jim dolžan, ostanek pa dobi lastnik (in ne banka). Tako, da tako hudo spet ni. Ravno tako se mi zdi čudno, da so šli v rubež za 300 000 SIT – toliko je zagotovo vredno bilo vse ostalo premoženje lastnika, če bi ga prodal – zakaj ga torej ni?
V glavnem, iz take kratke novice težko kaj dosti sklepaš…..

Če je karkoli v zvezi z oderuhi, ki dobivajo neznanske obresti, ki potegnejo iz žepov cele šope pa ne tolarjev ampak eurov, ki rušijo slovenske družine, ne čakajte ! Ukrepajte, da ne bo prepozno.

kakšna je razlika med banko in oderuhi.
pri banki imaš vse črno na belem, napišejo ti obresti. Vse tako kot mora biti.
pri drugih je pa drugače. sposodila si boš 1 MIO, v glavo bosta pa napisala 2,5 M, kot da plačuješ brez obresti. in toliko boš vrnila v kratkem času. Če pa ne boš mogla, ti bodo “zrihtali ” drugega in tretjega, dokler ne boš videla izhoda iz stiske. In ti pobrali še vse nepremičnine. Vse je preštudirano, da jim tudi policija nič ne more.

Zdravo vsi ,

Jaz sem Rebeka iz Ljubljane in želim samo izraziti globoko zahvalo Cooprative Rosselli za njihovo iskrenost, odprtost, preglednost, resnicoljubnost, ljubezen in podporo med in po tem, ko so od njih dobili posojila. Precej sem bil v rokah teh prevarantov in čas mi ne bo dovolil, da bi povedal vse, kar sem v zadnjih nekaj mesecih šel po spletu pri gostu ali dobil posojila, da bi se tukaj domoval v slovenščini, ampak Bog mi je odgovoril molitve s podporo in ljubezni gospe Rosselle Riccardo, ki me je sprejela in razumela z menoj kljub mojemu prvotnemu dvomu in nezaupljivosti ter s svojim dobrim srcem in ljubeznijo, zdaj sem lastnica doma prek svojih 2-odstotnih posojilnih skladov in sem se zaobljubila širite to novico in tudi svetu sporočite, da je še vedno pristnih in nekaj dobrih spletnih posojilnic, ki lahko pomagajo in oživijo suho kost, kot sem bila prej. Ne poslušajte in preberite tega pričevanja, ker je to resnična izkušnja, ki spreminja življenje, in vsakdo, ki potrebuje to vrsto obračanja, ne sme oklevati ali dvomiti v to, ker sem dokazal in prisegam na nebesa, da je ta zgodba resnična in tudi zgodba moje izkušnje z njimi. Oglejte si jih po e-pošti, če potrebujete finančna sredstva! email: [email protected], ali pa jo lahko pokličete prek njenega e-poštnega naslova: [email protected] za hiter klic klepeta ali whatsapp / +35677926593

 

Hvala

Rebeka

 

danes sem zelo navdušena. Videla sem komentarje ljudi, ki so že dobili posojilo pri LAPO M-F, zato sem se odločila za prijavo na podlagi priljubljenih priporočil in šele pred nekaj urami sem na računu potrdila skupni znesek 28.500 evrov. To je res odlična novica in vsem, ki potrebujejo pravo posojilo, svetujem, da zaprosijo za svojo e-pošto: [email protected]

Whatsapp +447883183014

Ponujamo 3% posojilo.  Whatsapp:  +91 834 690 96 83

Potrebujete nujno posojilo? E-naslov:   [email protected]

Sem Ingrid, rada bi delila izjemno pričevanje o tem, kako sem dobila 200.000 evrov, POSOJILO preko ELENE NINO kreditne naložbe in vse vrste. če vas zanima posojilo, se obrnite na e-pošto: [email protected]

Pozdravljeni dragi vsi, neverjetno, a resnično.

Za vaše potrebe po posojilih, kreditih, financiranju in naložbah se obrnite na g. Marjana Tetičkovića.

Elektronski naslov: [email protected]

WhatsApp: +386 71 391 409

Viber: +386 71 391 409

Vas je banka zavrnila in iščete posojilo za svoje potrebe?. Ne glede na vaše finančno stanje, ne oklevajte in oddajte svojo zahtevo. Vaša zahteva je hitro obdelana in denar nakazan na vaš bančni račun v manj kot 24 urah.

 

Elektronski naslov: [email protected]

Dober dan

Tukaj sem, da pomagam tistim, ki so v stiski, ponujam kreditna posojila poštenim ljudem, ki so resnično v stiski, od 2.000 evrov do 500.000.000 evrov. Če ste zainteresirani, nas kontaktirajte: [email protected]

Ponudba posojila.

 

New Report

Close