Najdi forum

Rabim-pomoč v računovodstvu

Imam računovodski servis v Mariboru s 10-letnim delovanjem. Od 01.04.2003 potrebujem pridno študentko za dela v servisu, kot so : zlaganje in sortiranje dokumentacije po datumih, vnos kontiranih dokumentov, urejanje dokumentacije v ustanovah, kot so: davčna, zavod za zaposlovanje ipd. Delo bi potekalo vsaj 3 krat tedensko: ponedelje,sredo,petek v dopoldanskem času. Dobro in redno plačilo. Zaželjeno je tudi, da ima lep rokopis.Če ste zainteresirane, mi tukaj odpisšite oz. pustite svoj e-mail ali telefonsko številko. Hvala !

Jaz se ponujam, vendar nisem z okolice MB. Drugače se ne da urediti? Kakšna soba in delo 3 dni zapored? Ali preko interneta?

Lp, Bronja

Žal, sobe vam ne morem nuditi.

Suzana, ful dobra ponudba, idealna zame, ampak zal tudi jaz nisem iz MB. Pozdravcek!

Pozdravljeni!

Sem iz maribora in bi bila pripravljena delati. Mogoče bi bil problem delovni čas. Naj še povem, da imam opravljeno pripravništvo (končano imam srednjo Upravno šolo) sedaj pa študiram Tekstilstvo. Delo bi mi prišlo zelo prav.

Zanima me iz katerega predela Maribora ste?

Lahko mi pišete tudi na mail.

Lep pozdrav,

thalia je pisal/pisala:
>
> Pozdravljeni!
>
> Sem iz maribora in bi bila pripravljena delati. Mogoče bi bil
> problem delovni čas. Naj še povem, da imam opravljeno
> pripravništvo (končano imam srednjo Upravno šolo) sedaj pa
> študiram Tekstilstvo. Delo bi mi prišlo zelo prav.
>
> Zanima me iz katerega predela Maribora ste?
>
> Lahko mi pišete tudi na mail.
>
> Lep pozdrav,

Sem blizu nove avtobusne postaje. Prosim, napišite mi vaš mail, da ne bova kontaktirali preko foruma.

Moj mail je [email protected] !!!

Lep pozdrav

Pozdravljeni!

Tudi jaz sem iz maribora in bi bila pripravljena delati. Delovni cas ni problem saj vec ne studiram. Delo bi mi prišlo zelo prav. Zivim na Studencih.

Lep pozdrav,

Delo je oddano!!!

Najlepša hvala vsem, ki ste se oglasili na oglas. Tako kot pravi “thalia”, delo je res oddano. Lep pozdrav !

New Report

Close