Najdi forum

Rabim nasvet

Pozdravljeni

Pred dvema letoma sem sklenila zavarovanje Prizma od Zavarovalnice Maribor za 40 eur/mesec.
Pred nekaj meseci pa je bila pri meni ena agentka iz agencije Providus in mi je rekla, da je to glede na moje stanje premalo in me je prepričala v sklenitev še ene police za podoben znesek. Zdaj pa sem izvedela, da bi si jaz lahko premijo na stari polici samo zvišala in ne bi rabila sklepati nove police. Je to res ali to ni možno? Ona mi tega namreč ni povedala, da bi bilo to možno… Če je to možno, bi jaz to novo polico prekinla in bi si samo zvišala mesečni znesek na stari polici. Kaj je zame boljše?

Hvala
PM

Za vas bi bilo dosti bolje,če bi si premijo povišala na obstoječi polici.S sklenitvijo nove police so nastali novi stroški,katerih pa pri obstoječi polici ne bi bilo.
Lepo vas pozdravljam,Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

Stroški bi bili, v kolikor bi se povečala zavarovalna vsota za smrt, pa tudi nekaj višji bi bili zaradu upr. str., provizij, etc….

Dela kolega tukaj na Providusu, bom ga malo povprašal.

Seveda je sklenila novo polico, zaradi provizije.

Pokliči na Providus in se pozanimaj.

Po drugi strani je pa spet tako. Če kdaj ne boš zmogla (bognedaj) plačevati obeh, ti bo pač ena ostala…

Deniss,nisi razumel vprašanja.Tukaj so še stroški sklenitvene provizije,ali se morda motim.
Zakaj bi pa klicala na Providus?
Drugo pa je,če bi želela imeti dve polici.Tega pa v njenem vprašanju nisem zasledil.
Lepo te pozdravljam,Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

New Report

Close