Najdi forum

Rabil bi vašo pomoč, nasvet

Živijo!
Rabil bi vaš nasvet kaj storiti, kako storiti, kdaj storiti, kje itd…
Na faks hodim 1x na teden, ker imam samo ta predmet v tem semestru in vsak teden so pri predmetu novi obrazi.
Prejšnji teden je bila prisotna punca katere ne poznam in je nisem videl še nikoli. Punca mi je neverjetno všeč, zagledal sem jo ravno ko se je smejala in ta nasmeh je bil najlepši od vseh nasmehov, ki sem jih videl 🙂 zmeraj, ko se spomnim njenega nasmeha se še sam nasmejim..cel teden mislim na njo in komaj sem čakal, da grem spet na faks, da jo spet vidim, vendar je žal ni bilo 🙁 prejšnji teden, ko se je zasmejala prijateljici je v tistem trenutku slučajno pogledala proti meni..ko sem to videl je v meni tako zakuhalo kot še nikoli..v tisti sekundi nisem slišal ničesar..takšnega občutka nisem doživel še nikoli pa čeprav sem že imel punco.
Prosil bi, če mi lahko svetujete kaj storiti…s puncami nisem ravno dober…sem zelo sramežljiv in nesamozavesten. Kot rečeno sem imel že punco in ta punca je bila tudi edina s katero sem šel na pijačo in katera je bila dejansko moja prijateljica.
Prosil bi punce, če lahko odgovorite na to vprašanje..je izgled moškega zelo pomemben? Nesamozavesten sem ravno zaradi tega, ker nisem ravno neka lepota narave :/ žal imam tudi kakšno kilo preveč kar mi še bolj zbija samozavest 🙁
Zelo vesel bi bil vaših nasvetov. Se pa opravičujem za dolgo temo
Hvala in lep dan še naprej

Velikokrat vidim na zavbavah lustne punce vendar se mi smejijo .
Če jih pogledam v uči so mi všeč .
Vcasih se ga napjejo ter se nastavljajo kakšnim fantam ki so vorenk pijani .
Sedaj rabim pomoč od deklet kako mi mislite če bi me videle .
Kaj bi naredile če bi vas prosil za ples .

…, da te prenašajo?

New Report

Close