Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Kontracepcija Qlaira in mestruacija

Qlaira in mestruacija

Pozdravljeni,
Že 6 mesecev jemljem tablete Qlaira. Kar se tiče mestruacije v teh 6 mesecih nisem imela nobenih problemov. Menstruacijo sem dobila po 2 rdeči tabletki lepo vsaki mesec..razen ta mesec. Ta mesec bi morala menstruacijo dobiti včeraj (15.8) ampak jo nisem. Zdi se mi malce čudno, ker sem jo do sedaj dobila vsaki mesec po 2 rdeči tabletki. Še prej sem jemala tablete Logest in tudi pri njih sem dobila mestruacijo ob natančno tistem dnevu, ko sem jo pričakovala. Ker vem, da mestruacija je pod vplivom KT umetno vodena mi zdaj ni jasno zakaj jo nisem dobila.Malo sem že panična..lahko brezpotrebe ampak take narave žal sem. S fantom nisva ta mesec počela nič kaj drugače kot vse ostale mesece. Kar se tiče tega se tudi paziva in vame ne spušča. Nobene razlike ni..edina razlika je to, da sem se ta mesec lotila tečt in sem brala, da mogoče lahko menstruacija zamudi tudi zaradi nekako fizičnega pritiska (forciranje pri športu) čeprav se nisem ravno forcirala ampak prej nisem nič telovadila oz. zelo malo. Vse skupaj se mi zdi malce čudno in zmeraj bolj sem nervozna kar pa samo slabša situacijo. Prosim za nasvet.

Če bo popolnoma izostala naredite test za nosečnost.

New Report

Close