Najdi forum

qlaira

lepo pozdravljeni!

Tabletke Qlaira jem že 3 leta. V tem času ni bilo nobenih težav, menstruacijo sem izgubila po 3 mesecih jemanja in je do sedaj sploh nisem imela.

danes pa se mi je po 4 dneh jemanja (začetek-temno rdečih tabletk) kt pojavila krvavitev, bolj rjavkast izcedek. Najprej ga je bilo kar nekaj, zdaj se zmanjšuje. zanima me, kaj bi to lahko bilo. Na pregledu sme bila pred 1 tednom, kjer je g. ugotavljal tanko sluznico, vse bp, pregled z uz ni pokazal nič posebnega. Kaj je potem zdaj to??

Prejšni mesec sem jemala tudi tabl. Klimicin, vendar so mi vsi zagotavljali, da nimajo vpliva na zmanjšanje učinkovitosti tabletk…in ni bilo nič narobe…

Ali bi morala zdaj nareditit test nosečnosti, zaradi krvavitve (rjavega izcedka)…??

Prosim za odgovor in lep pozdrav.

Če vas skrbi naredite test za nosečnost. Včasih do takih krvavkastih izcedkov pride (kot eno luščenje sluznice) in ne pomeni, da tabletke slabo delujejo. Zakaj pa ste jemala ta antibitik?

zaradi angine.

nisem še naredila testa ….

Ok. preverjala sem ali ni šl za kakšno vaginalno vnetje. Mislim, da je vse vredu in da niste noseči (če ste tabketke redno jemala).

Pozdravljeni,
Qlairo jemljem že več kot pol leta in sem zelo zadovoljna. Zadnje 3 mesece pa dobivam menstruacijo vedno 1-2 tedna pred rdečima tabletkama..Ali je to normalno?Ali na to vpliva stres? Sem potem še vedno zaščitena pred nosečnostjo? Hvala za odgovor,

lep pozdrav!

Če tabletke redno jemljete ste zaščitena, kljub krvavitvi. Možno je, da je v povezavi s stresom. So pa neredne krvavitve ob jemanju Qlaire relativno pogoste.

New Report

Close