Najdi forum

Pozdravljeni,

spomladi smo kupili stanovanje in v njem so že bila vgrajena pvc okna. Sedaj opažam, da okna ne tesnijo dovolj…. Rabila bi pomoč od kakšnega mojstra ki to počne. Okna ne vem od katere firme so, ker nič ne piše…..Bivši lastnik pa se tudi kao ne spomni….
Zanima še me, če gdo ve , pribložno kolikšen je to strošek… gre se za 3 okna in 1 balkonska vrata. Vse razen ene okne se mi zdi, da bi še nekako šlo, le pri eni okni je pa kar precej prepiha in zvoka. Sem gledala na YuTube, pa mi ni kaj dosti pomagalo…

Hvala

Pozdravljeni..

-mogoče so okna slabo vgrajena.
-lahko pa piha pod oknom ali pod polico.
-dostikrat težava slabo vgrajena okna…

Iz katerega konca ste…LP:::

jaz mislim da so vgrajena okna ok, se pa ne prilega okno k okvirju, torej ni krilo pravilno nastavljeno. Piha ned oknom in krilom ( med tesnilom), ampak tiste vijake lahko vijačiš na vse mogoče strani in ni bistvene razlike.

sem pa iz Mb

Pozdravljeni,

moje vprašanje se nanaša na enako temo: pvc okna. Adaptirali bomo zgornji del stanovanjske hiše, pa me zanima katera okna priporočate? Kakšne imate izkušnje? Seveda imamo minimalni budget, torej morajo biti čim cenejša. Potrebujemo 3 večja okna (135×175), ena balkonska vrata in eno manjše okno (90×100).

Res bomo veseli kakršnih koli nasvetov.

Hvala vnaprej.

LP

Verjetno so slaba tesnila (otrdela od starosti). Zamenjava ne bo velik strošek, če se boste sami lotili zadeve 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Oddaj povpraševanje na čim več firm, ki se ukvarjajo s montažo in prodajo in izberi najugodnejšega, če so finance problem.
Sem menjal pred kratkim okna in sem izbral Bayer iz NM, sem zadovoljen.
Lahko ti prišepnem, da imajo po novem letu dodaten popust (takrat imajo manj dela kot pred novim letom), naročiš jih pa sedaj 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

New Report

Close